דף הבית   >   נותני השירות   >   טל מג'ר   >   חוות דעת של batshevagyy

חוות דעת על טל מג'ר

batshevagyy
היה פשוט מצוין!!! נפגשנו עם טל ומהרגע הראשון ראינו עליו את המקצועיות, את הניסיון ואת החברמניות. טל הוא בן אדם מקסים שהכי קל וכיף להתחבר אליו. הוא משקיע המון בכל חתונה, נפגש ומדבר עם הזוג כמה פעמים, שומע מה אנחנו רוצים וגם ממליץ בצורה מקצועית- כלומר זורם עם הזוג אבל גם יודע להגיד כאשר משהו לא נראה לו מתאים בצורה נעימה וסופר אכפתית. היה ממש כיף לשבת עם טל בכל הפגישות, זה נתן המון דרייב לקראת החתונה! ביום החתונה טל בא והזכיר מה הולך להיות מיוזמתו, כל מהלך החופה היה מושלם מבחינת ווליום תזמונים וכו'. מעבר לזה (ועכשיו החלק החשוב באמת) כל הערב הרחבה הייתה מפוצצת!!!!!! בחיים לא ראינו חתונה כזו שכל הרחבה הייתה מלאה בכל כך הרבה סוגים של רוקדים- מבוגרים, ילדים, דתיים, חילוניים, בנים, בנות ובעיקר כל כל כל הצעירים! התזמונים היו מעולים, היו שירים מאוד מיוחדים, והכל בטוב טעם בלי להפוך לחפלה מזרחית! היה מלא אנרגיות והחתונה הסתיימה מאוד מאוחר יחסית לחתונות (כמעט 2:30) ורק בזכותו של טל! לאחר החתונה לא הפסקנו לקבל מחמאות על הדיג'יי מהמוזיקה גם מההורים והמשפחה, גם מחברים וגם מאנשים מבוגרים שכבר חושבים על החתונות של הילדים שלהם!
מעבר לכך נגיד שטל היה מאוד אכפתי גם אחרי החתונה, הזמין אותנו אליו לשמוע איך היה לנו והאם נהנו ובכלל באמת הוא בן אדם מקסים- בעל השירות הכי נחמד, אדיב, מקצועי ותותח שהיה לנו בחתונה!!!
אהבתי: הכל! באמת אין על טל! בן אדם מיוחד ומוכשר!!! נשמח להמליץ לכם גם בטלפון 0526762543טל תמיד נחמד, גם מהפגישה הראשונה, לאורך כל החתונה (גם בסוף בסוף כשיצא מהאולם) ואפילו אחריהיצאנו סופר מרוצים!!!!!!!
טל מג'ר