אנחנו הגענו לפגישה הראשונה עם בועז עם המון "לא-ים" והמון חששות, ומיד כשהתחיל לדבר ולהסביר, אנחנו נרגענו, חייכנו לעצמנו והבנו שמצאנו את האדם שיבין אותנו. אני תמיד ידעתי שאני רוצה להתחתן בפורים, ויחד היה לנו מאוד חשוב שהחתונה הזאת תהיה מאוד שלנו ומתאימה למי שאנחנו. לדעתי, אין איש מקצוע שיכול להשפיע על הפרמטר הזה יותר מDJ (ומכאן גם נבעו החששות שלנו במקור).
כל הדרך בועז הקשיב לנו, למד אותנו ואת השריטות הקטנות והגדולות שלנו... ובערב עצמו לא יכולנו לבקש יותר. כל שיר שהתחיל קפצתי מחדש ואמרתי "אוי! אני מתה על השיר הזה!!!" הוא פשוט הבנתי אותנו ויצר אירוע שהוא ממש שלנו - וכולם הרגישו את זה ואמרו לנו כל הזמן כמה המוזיקה היא אנחנו בפרט, ומעולה בפני עצמה בכלל!
הביטחון והמקצועיות שבועז השרה לאורך כל הדרך הרגיעו אותנו ומאוד שימחו אותנו. הרגשנו שאנחנו יכולים לסמוך עליו בעיניים עצומות ואכן כך היה!...
אהבתי: השלווה, הניסיון, וההקשבה! לא אהבתי: אין דבר כזה הערות לגבי המחיר: שילמנו לו דרך החבילה שסגרנו עם האולם (אגדת דשא באחוזה)