אני חוששת שכל מה שאני אכתוב יישמע כאילו חוות הדעת שתולה לגמרי..בשביל להישמע באמת אמינה ואמיתית אני אצרף תמונות או משהו כזה.. אין לי מילים, באמת ולא כקלישאה, לתאר את שביעות הרצון שלנו מהסטואה.. כשהלכנו לראות את המקום התאהבנו בו באותו הרגע וידענו ששם נתחתן. המקום מאוד שונה מאולמות חתונה אחרים. הוא קלאסי ומיוחד- בנוי בצורה של מפלסים, כולו בצבע שמנת. כמו ארמון. קבלת הפנים היא באווירת פאב מיוחדת..למי שמחפש משהו מיוחד ושונה- זה המקום. האוכל התגלה כאלוהי- אנחנו מאוד ביקורתיים בעניין והיה לנו חשוב שהאוכל יהיה ברמה גבוהה. האוכל של הסטואה הוא של דה-פלוס קיטצ'ן ואת התפריט הרכיב השף אהרוני. האוכל היה פשוט גורמה. הדיל שקיבלנו כלל צלם ודי ג'יי ועיצוב בסיסי ולטעמנו היה כדאי מאוד.
כל שיחת טלפון עם יעל, אשת הקשר שלנו המדהימה - הסתיימה בחיוך ובתחושה מעולה שהכל מתנהל כמו שצריך, שנקבל תשובה לכל שאלה, שאפשר לעזור ולהתגמש, שבודקים בשבילנו מה אפשר לעשות שנהייה הכי הכי מרוצים ושיהיה מושלם. לא משנה מה ביקשנו, או שאלנו, הכל נענה במקצועיות ובשמחה רבה. גם המלצות לדברים אחרים שלא קשורים לאולם עצמו- היו המלצות חמות ומועילות. לא יתואר היחס הנפלא שקיבלנו, יעל קולית ומרגישה לנו כמו חברה טובה. שאלנו את עצמנו כמה פעמים במהלך הארגונים איך מגיעים לכזו רמה של מקצועיות ודיוק בכל פרט ופרט, ואיך שומרים על כזה סטנדרט של שירותיות וחום ללקוח. אין, אין דברים כאלה.
גיא, מנהל האירוע- מקצועיות היא השם הנרדף לו. הכל תקתק כמו שצריך, עמדנו בלוחות הזמנים, הכל היה מאורגן ומסודר בדיוק באופן שביקשנו, גיא היה איתנו בקשר עין תמידי כל האירוע ולא משנה אם רק הרמתי את הראש לחפש מישהו- גיא רץ אלי לראות אם הכל בסדר. היחס והסבלנות שלו היו פשוט ראויים לציון והוא פשוט מותק של בחור שכיף לעבוד איתו.
רק מחכים שיזמינו אותנו לאירוע שם... :) ...
אהבתי: את המקום, היחס, האווירה המיוחדת, המקצועיות! לא אהבתי: אין, בחיי שאין דבר כזה. האורחים המבוגרים (בדיוק שניים) אמרו שהמבנה המדורג מפריע קצת אולם מיקמנו את מקום מושבם באיזור הכי פחות מדורג. הערות לגבי המחיר: דיל חורף שכלל די ג'יי וצלם