איך בוחרים שמלה עם כל המגוון של היום? רק המחשבה הזו בילבלה אותי.לא ידעתי מה אני רוצה , התמזל מזלי שנכנסתי לסטודיו לבנה ממש במקרה חודשיים לפני החתונה, מקום קטן ואינטימי ואישה חרוצה אחת,
לא קבעתי פגישה ויבגניה קיבלה אותי בשמחה והתחלנו למדוד שמלות, לא ידעתי מה הכיוון אבל ידעתי שאני מחפשת משהו עדין וסולידי. בשמלה הרביעית נעצרתי,יומיים א"כ כבר חזרתי וסגרתי את מחיר לשמלה. שבוע לפני החתונה לא הייתי מרוצה מהכתפיות בשימלה ויבגניה עמלה וסידרה לי את השימלה כלבבי. בנוסף היא המליצה לי על טירן חמצני שאיפר וסידר לי את השיער במחיר נוח יותר דרכה, ככה שתפסתי שתי ציפורים במכה אחת. השימלה הייתה נוחה(חשוב מאוד בערב שכזה) וקיבלתי מחמאות רבות, שמחתי שסגרתי את הפינה הזו מהר ובלי להשתגע. אנשים משתגעים קצת לפני חתונה והמסקנה שלי שעם האנשים הנכונים אפשר לעשות את הדברים בצורה נינוחה וכייפית . אני ממליצה בחום על יבגניה,אין דבר שהוא בלתי אפשרי עבורה, והכל ברוגע , היא זורמת עם הסגנון האישי שלך ומיד מבינה מהם הצרכים שלך .
המחיר היה הוגן ,ובנימה אישית -עם כל ההוצאות של החתונה נחמד להיות בשפיות ,להישאר בפרופורציה זה ערב אחד בנות:) הייתי מרוצה מאוד, ואני ממליצה עלייה בחום! ...
אהבתי: את היחס האישי, הזמינות, המקצועיות,האדיבות. הערות לגבי המחיר: 300 נוספו לתיקונים סה"כ 2800