דף הבית   >   נותני השירות   >   1928 - אחוזה לאירועים   >   חוות דעת של syg154

חוות דעת על 1928 - אחוזה לאירועים

syg154
התחתנו באגדת דשא באחוזה לפני כיומיים בחתונת שישי צהרים. קודם כל אין צורך להכביר במילים על יופיו של המקום, גן יפה ואולם מעוצב בטוב טעם, שמתאים מאוד למתחתני שישי.
לפני סגירת החוזה הוצגו בפנינו כל האישורים המתאימים לרישוי עסקים שעדיין לא היה בידם, ובשיחת טלפון עם משרד הפנים נאמר לנו שאכן המקום מוכן להוצאת לרישיון עסק ורק הבירוקרטיה מעכבת את התהליך (נדמה לנו שיכול להיות שהוציאו את האישור הרשמי בינתיים אבל בלי שום קשר למה שאנחנו כותבים, תמיד תבדקו שיש!).
מרגע שהתחלנו את ההתנהלות מולם הופתענו כל פעם מחדש מהמענה האדיב והנכונות לעזור. אנחנו עבדנו בתהליך המקדים בעיקר מול עפרה שהייתה מצויינת. שימו לב שאתם סוגרים את כל הפרטים הקטנים בעת חתימת החוזה, שלא יהיו לכם הפתעות בהמשך. באירוע עצמו תומר התותח דאג לתיאום בין כל הגורמים כמו מנצח על תזמורת ולנו רק נותר להנות. תומר שם לב לכל הניואנסים הקטנים במהלך כל האירוע ודאג לשאול לשלומנו פעם בחצי שעה.
איכות מערכת ההגברה הייתה מצוינת.
האוכל היה טעים (ואפילו אכלנו כך שזה לא רק על סמך מה שהאורחים אמרו) והגן צ'יפר אותנו בהמון מנות נוספות.
אנחנו בחרנו לעשות את החופה, קבלת פנים וריקודים בחוץ ורק את האוכל בפנים, החלטה שגרמה אושר גדול למבוגרים שהוזמנו, שיכלו לדבר בהנאה מרובה בפנים, אך עדיין להרגיש חלק מהאירוע. לרחבת הריקודים חייבים הצללה בקיץ (וגם אצלנו היה חייב) - שימו לב שזו הוצאה נוספת של 1500 ש"ח על-ידי ספק חיצוני, אבל שווה כל שקל. תומר הוציא לנו 2 מאווררי ענק והיה פשוט כיף לרקוד.
תומר אפשר לנו להתחייב על מספר אורחים סופית יום לפני האירוע! באירוע עצמו היו 2-3 מוזמנים יותר אבל הוא לא התקטנן איתנו וסגרנו על מה שהתחייבנו. בקיצור הגינות עד הסוף!
תמיד יש מקום לשיפור ולכן כן יש לנו הערות קטנות (ראו בלא אהבתי) אבל באמת שזה שטויות, היה לנו אירוע פשוט כיפי שנוהל כהלכה! למי מכם שמתלבט אל תהססו ליצור קשר.
תודה לאגדת דשא באחוזה על כל צוותו הנהדר! שני ויאיר 15.4.11
אהבתי: 1. התנהלות מקצועית ואדיבה של הצוות2. האוכל הטעים והעובדה שהם הוסיפו לנו המון מנות3. יופיו של הגן
לא אהבתי: 1. שלא היו מספיק כיסאות תינוק/ילדים בשלוף. לא חשבנו על זה (כי זה לא נחשב במנות) וראוי היה להגיד לנו או לשאול אותנו אם צריך כי בחתונת שישי צהריים סיכוי גבוה שיש ילדים.2. שהבחורה שהייתה אחראית על פתקיות ההושבה ראתה שאנשים פספסו אותה ולא באה להגיד לנו את זה (היינו בקבלת פנים ממש לידה!). זה באמת יצר קצת בלאגן בהושבה וחבל, היה ניתן למנוע את זה! יצויין שאת הבלאגן תומר סידר תוך דקות.
מחיר: 200
הערות לגבי המחיר: כולל מע"מ לא כולל הגברה (2000) ושכר מלצרים (120 לשולחן)
1928 - אחוזה לאירועים
2.7K