הצוות של איזיווד פשוט נהדרים היה לנו כיף לארגן את החתונה שלנו איתם. ממליצים בחום רב!!!!!!!!!!!!
פנינו לאיזיווד לאחר מס' המלצות שקיבלנו מחברים. כבר בפגישתנו הראשונה הבינו את צפיותינו והתאימו לנו מס' אולמות ארועים שמתאימים לנו והכל במסגרת התקציב שהקצבנו לנו ולהם.
לאחר בדיקה של 3 אולמות אירועים מצאנו את האולם שהתאים לנו (גני כנען), בנוסף איזיווד חיברו בנינו לבין הצלמים (אסף תמם), הדיג'יי (אלון משה חי) איפור ועיצוב שיער לכלה (ורד ספיבק), מסאג' פינוק לחתן וקישוט הרכב והכל במסגרת התקציה שאנחנו העמדנו לאירוע.
איזיווד בייחוד רותם ואביחי היו עימנו לכל אורך הדרך, תמכו וכיוונו וענו לכל שאלה אפשרית שהיתה לנו בסבלנות ונעימות.
החתונה שלנו היתה לכ- 500 אורחים ושנינו עובדים הרבה שעות והיה לנו קשה מאד ללא עזרתם לתאם ולהיפגש עם נותני השירותים והספקים השונים. עוד נציין כי כל נותני השירותים איתם סגרנו דרך איזיווד היו מקצוענים ומעולים.
איזיווד חסכו לנו זמן וכסף והחתונה שלנו יצאה בדיוק כמו שרצינו (מסיבת קרחנה!) והיה ערב מדהים שלעולם לא נשכח והרבה בזכותם.
כל האורחים שלנו נתנו פידבקים מדהימים על כל הערב ועד היום 3 חודשים אחרי מדברים על החתונה שלנו :)!...
אהבתי: את העובדה שהיו קשובים לרצונתנו ועזרו לנו לעמוד בתקציב שקבענו לעצמנו.את האווירה במקום ובפגישות עם הצוות, את היעוץ בתחומים שגם אינם קשורים ישירות אליהם כגון רב, טבעות, שמלות כלה וכו'.העובדה שחסכו לנו זמן וכסף (לאחר בירור עם חברים שהתחתנו באותה תקופה עם כמות דומה של מוזמנים).נרצה לצייין בעיקר את אביחי ורותם המקסימים שהרבה מהצלחת החתונה היתה בזכות המקצועיות והאישיות המדהימה שלהם. לא אהבתי: אין! אהבנו הכל! מחיר: 117,500 הערות לגבי המחיר: כולל אולם אירועים, צלם ודיג'יי.