עוד לא התחתנו, אבל החלטנו לספר הפעם על חוויה יוצאת דופן שהייתה לנו.בשישי האחרון הגענו לפגישה מוסיקלית עם יעקב ומעיין והיה פשוט תענוג.הם ישבו איתנו במשך 3 שעות שבהן סיפרנו והסברנו על הקהל שלנו כמעט שעהואח"כ הקשבנו למוסיקה (שלנו בהתחלה ומיקסים מדליקים בטירוף של מעיין אח"כ) במשך כמעט שעתיים.קיבלנו דימיון מצויין על איך תראה החתונה שלנו ואנחנו מבסוטים.החתונה שלנו מאוד מסובכת, הקהל שלנו דרום אמריקאי ואוהב גם טנגו, וברזילאיומהצד השני אנחנו מאוד אוהבים מוסיקה של 90 / 80 אבל במקצבים מהירים יותר,אנחנו רוצים גם קצת מזרחית ו... איך לעזעזל הכל יתחבר?אז ביום שישי מעיין הדהים אותנו, הוא יצר מיקסים מדהימים של מוסיקה תוך כדישהוא מדבר איתנו והיה פשוט כיף.אם החתונה שלנו תהיה כמו ביום שישי, אני יודע שיהיה אש, אני כבר מגיע באווירה של כיף.
- עדכון. בשעה טובה התחתנו, ומכיוון שלא ניתן לכתוב הודעה שנייה על הנושא אז רק נאמר המון תודה למעיין ויעקב שהיו פשוט אש. היה תענוג לעבוד אתכם, מילאתם את כל הדרישות והרצונות שלנו, הייתם כל הזמן עם היד על הדופק, מפוקסים, קשובים והשיא מבחינתנו היה המיקס המטורף על השיר של "לילה אצלי במיטה", איזה קצב, אי אפשר למצוא את זה בחוץ. אנחנו מקווים שנפגוש אתכם בחתונות של החברים שלנו....
אהבתי: את הסבלנות בפגישה המוסיקלית.הקשיבו, הבינו, ידעו לקבל ביקורת (כלומר כשאמרנו שיש שירים שאנחנו לא רוצים). לא אהבתי: בינתיים הכל דבש, שיהיה לנו בהצלחה.- עדכון, היה אש. האורחים שלנו נהנו בטירוף. הערות לגבי המחיר: דיל עם סטודיו אימושן, אי אפשר להפריד