הגענו לקאסה דל סול אחרי שבדקנו אולמות רבים. כשהגענו אהבנו מאוד את המקום ואת העובדה שהוא מותאם לחתונה בדיוק בגודל שלנו - 200-300 אנשים. רוב המקומות רצו מינימום 300. לקחנו דיל שכולל צלם, DJ, בר תוצרת חוץ, עיצוב בסיסי וג'יפ שמסיע לאולם. מכיוון שהיה לנו DJ משלנו הם היו גמישים איתנו ונתנו לנו במקום את בר הקינוחים המורחב (שעל פי האורחים היה מעולה).
לכל אורך הדרך הם היו איתנו מאוד בסדר - קבעו לנו טעימות מוקדם על פי בקשתנו, עזרו לנו עם הקמת פריט תפאורה גדול מאוד שהקמנו לחתונה (כולל הקמת ניסיון יום לפני האירוע באולם), וגם באירוע עצמו היו קשובים לכל הבקשות שלנו וביצעו הכל במהירות וביעילות. הספקים שעבדנו איתם ועובדים בשיתוף עם האולם היו מצוינים. הצלם היה מאוד נחמד וצילם המון (עדיין לא ראינו את התמונות אבל ממה שראינו במצלמה נראה שיצאו תמונות מעולות). הנהג הה מקסים וחיכה בסבלנות למרות שהתעכבתי בסלון כלות. הבר בחבילה היה בסיסי למדי ושדרגנו אותו. המעצבת יאירה סנפיר היתה מקסימה. הוספנו מספר דברים לעיצוב הבסיסי שהיה כלול והמקום נראה נפלא.
בטעימות קצת חששנו כי האוכל שהיה בטעימות לא היה מה שתכננו להזמין אלא מה שהיה באותו ערב, אבל אחרי שנפגשנו עם השף הוא הרגיע אותנו - היה מאוד גמיש לבקשותינו, גם לגבי שינויים בתיבול המנות. בסופו של דבר כולם שיבחו מאוד את האוכל (וגם מה שקיבלנו הביתה היה מאוד טעים!). הם הוסיפו לנו שברים בקבלת פנים ללא תוספת עלות והכל היה מאוד טעים ועשיר. תודה לשף!
תודה לבבי מנהל האירוע שישב איתנו לפני והסביר לנו את כל הדברים ובאירוע היה שם ודאג שהכל יתוקתק כמו שצריך.
היתה לנו חתונה מדהימה!...
אהבתי: את הגמישות של המקום - השף התאים את המנות לטעם שלנו, כל מה שביקשנו קיבלנו. לא אהבתי: היין הבסיסי לא היה מספיק טוב לטעמם של ההורים שלנו אבל שדרגו לנו אותו במחיר ממש טוב. מחיר: 239 הערות לגבי המחיר: דיל בסיס בלבד לא כולל שדרוגים לבר ולעיצוב.