דף הבית   >   נותני השירות   >   Gusto - גוסטו   >   חוות דעת של lirogilo

חוות דעת על Gusto - גוסטו

lirogilo
מאכזב
הגענו לשם אחרי המלצה חמה של משפחה שמכירה טוב ואפילו באופן אישי את בעל הבית.
הגענו בשישי והיה עמוס בטירוף ונאלצנו לחכות המון ועד שמישהו התפנה אילנו הוא גם לא עשה עבודה טובה
ובעל הבית ביקש מעובד אחר לגשת אלינו וניסה ככה לעשות רושם של נותן לנו יחס מועדף בגלל מי ששלח אותנו.
אחרי שאותו עובד פשוט "אנס" אותנו רק לכיוון והסגנון שהוא רוצה, עשיתי פרצוף ובעל הבית התפנה אלינו.
גועל נפש של שירות, אגרסיביות חסרת טקט והוא תמיד מנסה לכוון רק לאן שמתאים ונוח לו.
הכי הצחיק אותי שהעובד שלו אמר שהוא מביא לנו את החליפה שהקרוב משפחה שלי קנה שם ולבש בחתונה שלו, ואחרי זה בעל הבית, כשהבין שאין לו את המידה המתאימה התחיל להגיד דברים מגעילים על החליפה הזאת ואמר שהחליפה שהוא מביא, זאת שיש לו במידה המתאימה, יותר יפה ויותר צעירה ואלגנטית והשניה "של זקנים".
פשוט שקרנים רמאים או בקיצור סורחים מהזבל הכי מובחר שיש.

אחרי שבעל הבית נתן לנו הרגשה שהטרחנו אותו הרגשנו סוג של אילוץ וחוסר נעימות (כי אחרי הכל שלחו אותנו לשם)
וקנינו את החליפה.
החתן הרזה כמה קילו לקראת החתונה, וכשבועיים לפני היינו צריכים לבוא לעשות תיקונים
וגם אותם הם עשו לא כמו שצריך! ולא לטעמנו כי הם כל הזמן מנסים לעשות מה שנוח להם ולא מה שאנחנו מבקשים

בקיצור חרא מקום, חרא שירות, יחס גועלי ואם אתם שחושבים שבגלל הקשרים קיבלתי מחיר טוב... אז גם זה לא!
הוא עבד עלינו בעיניים! ואמר שהחליפה שווה יותר כדי להוריד למחיר שהיא שווה כאילו הוא עושה לנו הנחה בגלל המקורבים שלנו.
אהבתי: יש מבחר גדול.... אבל גם ביפו ת"א יש מבחר גדול ואפילו יותר זול במחיר!
לא אהבתי: היחס הרס לנו הכל.... יומיים לפני החתן פשוט הרגיש חוסר עונים מול החנות שלא רוצה לסדר לו את החליפה לפי טעמו... מי שמע על דבר כזה!!!!!!
מחיר: 1,300
הערות לגבי המחיר: ג'קט ומכנס לא כולל שום דבר אחר!
Gusto - גוסטו