זאת חוות דעתי כשבוע לפני החתונה.עופר הוא DJ שונה מאחרים הוא קודם כל מקשיב לזוג ורק אח"כ מייעץ וזאת לאחר שהתאים את עצמו לזוג , נתקלנו במספר DJ שלא הביעו עניין במה שאנו אוהבים ושישר התחילו להכתיב לנו את מהלך החתונה. אצל עופר מצאנו אוזן קשבת ומקצועיות רבה, הוא הציע לנו שירים מדהימים לכל מהלך הערב בגרסאות מדהימות תוך התייחסות לכל ההערות שלנו (הכל רשום בצורה מסודרת אצלו) .עוד דבר חשוב להרבה זוגות- דיברנו איתו על נושא זמן סיום החתונה (שאינו מוגבל בגלל האולם) והוא התעקש שהוא לא סוגר את החתונה רק כשנבקש ממנו . נתקלנו בהרבה חתונות שה-DJ פתאום שם מוזיקה גרועה במיוחד כדי לקפל את העסק.נעדכן עוד שבוע לאחר החתונהחוץ מלפגוש אותו לפני החתונה ראינו אותו במספר חתונות ולא התאכזבנו, בכל החתונות הוא התאים את עצמו לזוג (כל חתונה הייתה שונה והתאימה לקהל)נעדכן לאחר החתונה
אז ככה - לאחר החתונה (עבר כבר חודש) היה ערב מטורף עופר הוא פשוט מלך, שם את כל השירים שביקשנו , בנוסף הפעיל שיקול דעת מקצועי בחתונה וייעץ לי לא לשים רצף שירים מסויים בזמן מסויים בחתונה כי הקהל שהיה באותו רגע לא התאים למוזיקה , זאת הייתה החלטה נכונה באותו הרגע ואני מודה לו על כך (הציל את הרחבה מייבוש ) בנוסף בחר להטים מגניבים בגירסאות מדהימות ........ היה ממש כיף וכולם רק החמיאו על ה DJ אחרי החתונה.
דבר חשוב ראיתי הרבה DJ מ FAT CAT כמעט את כולם חוץ מאילן הנינג . ועופר הוא הכי מקצועי לטעמי ,מסתכל לכם בעיניים ומרגיש אתכם , בוחר שירים עם הזוג ומבין מה אתם רוצים בחתונה, הוא נתן לנו יחס אישי והרגיע אותנו לפני החתונה. עופר תודה על הכל אוהבים אותך מאוד ...
אהבתי: מקצועי- יש לו הרבה שירים והרבה גירסאות- אדם מדהיםנותן לזוג הרגשת ביטחון לפני הארוע ובמהלכו .... ההגה בידיים של עופר לא אהבתי: אין דבר כזה