דף הבית   >   נותני השירות   >   יונה בן שושן   >   חוות דעת של morbs

חוות דעת על יונה בן שושן

morbs
יונה המהימה !!!
אין ספק שהתקפה לפני החתונה היא תקופה מלחיצה וקשה ובעיקר בעיקר אצל הדבר הכי חשוב לנו כלות - שמלת הכלה !
אצל יונה קיבלתי 2 שמלות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ! תמונות מצורפות !
לאחר חיפושים רבים אחר שימלת החלומות ולאחר שהייתי במקומות אחרים אשר אפילו לא נתנו לי למדוד שמלות שאני רוצה כי הודיעו לי מראש שזה יקר לי ! (גליה להב ..) אצל יונה ברגע שנכנסתי קיבלתי חיוך חום והמון אהבה !
מדדתי כמעט את כל השמלות שלה וכשראיתי את השמלה שלי - ישר ידעתי זו שלי ! וגם ישר התחלתי לבכות אמוציונלית שכמותי, וכך גם יונה - בכתה איתי מהתרגשות !
לאחר הבחירה של השמלה הראשונה ומאחר שהשמלה הראשונה היא ויקטוריאנית נפוחה ביותר הייתי חייבת שמלה נוספת, והתחלתי לבחור את שימלתי השניה (בכלל לא תיארתי שאוכל להרשות לעצמי 2 שמלות !!)
יונה בסבלנות ובכישרון עיצוב מדהים עזרה לי לעצב את שימלתי השניה שאפילו לא כדגם אצלה ..
ואז הגיע המאני טיים ! יונה התחשבה באה לקראתי ועשתה הכל כדי שאוכל להרשות לעצמי את שמלות חלומותי !!
היה חשוב לה שאצא מאושרת שמחה ושלמה הרבה יותר מהתמורה עליה ומהרווח שלה !
בהמשך הדרך יונה הייתה מדהימה מותאמת לזמנים שלי עם פגישות המדידות סובלנית חייכנית ובעיקר מפרגנת !
אין ספק שלכל אחת יש חלום שאותו היא מנסה להגשים בשימלה שלה ואין ספק שהמדידות מלחיצות ויש תיקונים שאת רוצה ושאת מנסה להעביר את החלום שלך לאנשים התופרים אותו - עם הכל יונה והצוות שלה היו קשובים מחוייכים ועשו כל מה שביקשתי ואפילו יותר ! כולל כפפות מסויימות שרציתי, תכשיטים ועוד ..- ובאמת שאני אחת הקשות שיודעת לשגע אם אני רוצה\צריכה !
אין אחת ואחד שלא החמיאו לי ביום החתונה ואחרי ! (עד היום כולם לא מפסיקים לדבר על השמלות !)
יונה אין כמוך סליחה על כל הצרות ! תודה שהיית קשובה חייכנית תומכת ואוהבת !
אין מילים בפי !
כולם היו בטוחים שהזמנתי את השמלות מחו"ל בעיצוב אישי !!!
בעזרת השם שמלה לברית \ בריתה אני אצלך !! וגם אחותי וגיסתי וכולם !!!
אין עליך !!
אהבתי: את היחס האיכפתיות החום - את יונה צביקה ו-2 התופרות המדהימות שלה !
לא אהבתי: את שאר התגובות השליליות שרשמו פה - כפי שאני מכירה את יונה אין סיכוי שבעולם שמה שרשום בתגובות השליליות הללו נכון ..
יונה בן שושן