חוות רונית יצרה לנו "דיל" עם 4 קיטרינגיים: אבשה, מזל טלה, מיקל ובראף. אשת המכירות של בראף (סמדר) היתה מדהימה ונורא רצינו לסגור איתה עם זאת הטעימות לא עלו על צפיותנו ולכן המשכנו לחפש קיטריינג. למזל טלה אשת מכירות די קשה ולא כל כך גמישה שהקשתה עלינו את התהליך, עם זאת החלטנו להמשיך איתם במשא ומתן עד הטעימות. מה אגיד ומה אומר, הטעימות כבשו את ליבנו וסתמו את פיותנו. אחרי הטעימות לא נותר לנו ספק שמזל טלה יהיה הקייטרניג בחתונה שלנו.
בסופו של דבר, שבועיים לפני החתונה נפגשנו עם עמר, מנהל האירוע שלנו מטעמם, שבא לקראתנו ודאג שהם כן יתגמשו היכן שניתן (מספר עמדות וחלוקתן, מנה שונה לחלוטין מהתפריט בקבלת הפנים) וכן שיתף פעולה עם השגעונות שלי ("פתקי הושבה") ונתן לנו תחושה שאנחנו באמת בידים טובות.
האוכל היה טעים מאוד גם כמה ימים אחרי החתונה וקיבלנו הרבה פידבקים טובים על הקייטרינג. דברים נוספים לטובתם, היות והחתונה היתה בשעון חורף הגענו לאולם בסיום הצילומים (6) והיתה לנו שעה וחצי לצילומי משפחה ולאכול- מזל טלה הכינו לנו שולחן לכל המשפחה מלא כל טוב כדי שנאכל לפני שכל האורחים באים. הם הצמידו אלינו מלצרית שפרפרה והסתובבה לידינו וליד ההורים והאחים שלנו לאורך כל הערב ודאגה שיש לנו כל מה שאנחנו צריכים.
ועוד, לאמא שלי היה יומהולדת באותו היום והם הכינו לה עוגה. כמו כן, הם השאירו עמדה עם כל האוכל עד סוף החתונה וכשכולם הלכו התיישבנו כל המשפחה לאכול והאוכל היה חם וטעים...
אהבתי: את האוכל ואת מנהל האירוע בפועל- עמר המקסים לא אהבתי: את איילת אשת המכירות של מזל טלה. לא נחמדה ולא גמישה מחשבתית הערות לגבי המחיר: יקר