התחתנו בקומה הרביעית, מקום קטן, אירוע מצומצם. לא היינו בטוחים שאנחנו בכלל רוצים וידאו. נראה לנו מסורבל, מיותר, וחשבנו לעצמנו שזה בדיוק מסוג הדברים שמסתכלים בהם פעם אחת ושמים עמוק בארון. לקראת האירוע, דעתנו השתנתה קצת, וחשבנו שאולי כן כדאי שיהיה וידאו, גם אם בסוף לא נסתכל עליו. חשבנו שעדיף לעשות ושישכב בארון מאשר לא לעשות ולהתחרט. התיעוד הזה, של כל האנשים סביבנו והמשפחה, נראה לנו כמו משהו שחשוב שיהיה. ואז הגענו אל טל. קיבלנו עליו המלצות חמות מצלם הסטילס שלנו, וסגרנו בלי לראות ובלי לשמוע שום דבר מעבר לזה (כאמור, לא ממש עיניין אותנו הוידאו).
ואז, הגיע הסרט הערוך והמוכן שלנו, שהותיר אותנו חסרי מילים.
הופתענו כל כך מהתוצאה, פשוט נדהמנו! לא חשבנו ולא ידענו שאפשר לערוך וידאו בצורה כל כך מדוייקת, גאונית ומרגשת. העריכה עשויה כל כך טוב, לא ציפינו בכלל למשהו כזה. אופי האירוע שלנו משתקף באופן מושלם בוידאו. טל לקח כמה שירים שבחרנו מראש עבור העריכה ושילב בהם את הסרט בצורה שגורמת לצופה להתרגש בצורה בלתי רגילה. לי באופן אישי זה עשה עור ברווז לאורך חלקים נכבדים מהסרט. לא מצאנו מילה מדוייקת יותר לתאר את הסרט הערוך שלנו מלבד "גאוני". פשוט ככה. קשה להבין עד שלא רואים את זה....
אהבתי: את תשומת הלב לפרטים, את העבודה הטכנית המעולה והנקייה, את הכישרון, כמו גם את היכולת לערוך וידאו מרגש ומדוייק בלי להשתמש בכל מיני אפקטים מיותרים שסתם מכבידים וגורעים בסופו של דבר. מחיר: 3,500