אנחנו התחתנו לפני כשבועיים בחוות רונית, ארוע הגשה עם קיטרינג בראף. בשבועיים האחרונים אנחנו לא מפסיקים לקבל תגובות על האירוע המדהים שהיה לנו בחווה... הכל היה כל כך מקצועי ומוקפד. החל מהשלב המכירתי, של מנהלת המכירות - קרן, הליווי הצמוד שלה לאורך כל הדרך, גם אחרי שחתמנו על חוזה. תמיד היה כל כיך נעים לדבר ולהתייעץ איתה. לאורך כל הדרך היא נתנה לנו תחושה של ביטחון ושהולך להיות לנו אירוע מהמם. היא ידעה על מה היא מדברת.
אני באופן אישי מעולם לא הייתי בארוע בחווה ולכן לא הבנתי על מה כולם מדברים. בתום האירוע הבנתי. האולם היה מהמם והארוע פשוט זרם ותקתק איך שרצינו, והכל בזכות מנהל האירוע, שגיא. הוא נפגש איתנו המון פעמים ועזר לנו לקבל החלטה ולקחת סיכונים לגבי הסקיצה, שיצאה מוצלחת ביותר. באופן כללי האירוע זרם בצורה מושלמת בזכותו. זה נכון שהמחיר גבוה יחסית למקומות אחרים, אך בחורף הפערים כבר מצטמצמים ואין ספק שהאקסטרא מחיר הוכיח את עצמו! ...
אהבתי: גלריית חורף בחווה - מצד אחד לא מפוארת (בלי בדולחים למיניהם שיוצאים מהקיר), מצד שני, כמה שהיא מרשימה..קרן - מנהל מכירותשגיא - מנהל ארועדנה - שירותי בר הערות לגבי המחיר: דיל חורף