דף הבית   >   נותני השירות   >   צביקה בירן   >   חוות דעת של shirleyrozental

חוות דעת על צביקה בירן

shirleyrozental
על הDJ שלנו קראתי עוד בהתחלה שחיפשנו מקום לחתונה שלנו, כי גם הוא עובד דרך "איזיווד". אבל לא בכך זה נגמר. פורום "חתונות" של תפוז פשוט מפוצץ בהמלצות חמות עליו וכך גם באתר mit4mit. זה שהוא גר קרוב אלינו, רק חיזק את הרצון שלי להפגש איתו.

ובכל זאת - רציתי משהו אחר בהתחלה. אני ובובי חשבנו על רביעיית ג`אז לקבלת פנים, ובאתר של DJ אחר יכולתי להתרשם ממנו בעזרת יוטיוב. אפילו חשבתי לקחת את הDJ שהיה במסיבת הבת מצווה שלי כי הוא ואח שלי חברים טובים ואז איכשהו כך - לסגור מעגל באופן מסוים.

אבל הפגישות עם הDJ הלכה ונדחתה כי בובי שלי פשוט התחיל לטחון שעות בעבודה ואני הייתי תקועה בתקופת מבחנים. ככה יצא שהחלטנו לדחות את החיפוש אחר הDJ המושלם עד לתערוכת מתחתנים שנעשתה ביריד התערוכות בתאריך 22/02/2010.

ושם, בדוכן הראשון הוא חיכה לנו - DJ צביקה בירן. היה לי מוזר קצת שהוא נמצא בתערוכה כזו, במיוחד לאור זה שנראה שהמון אנשים לוקחים אותו לאירועים שלהם ולו היה מוזר לא פחות. הוא לא דחף לנו פרוספקטים לפנים ולא ניסה לשכנע אותנו באמצעות הגרלות לגשת לדוכן שלו. היה נראה שהוא שם, בדיוק כמו שבובי שלי שם, רק כי הכריחו אותו. בוב שלי ישר נדלק על הגישה, והחליט שאנחנו צריכים ללכת לדבר איתו. צביקה בירן סיפר לנו בגדול מי הוא, מה הציוד שלו, במה הוא מאמין, ובטון מבויש סיפר לנו כמה הוא מרגיש לא בנח בירידים מהסוג הזה. החבר שלי, שלא ממש אוהב גם כן ירידים וגם בכלל מרגיש לא בנח לרקוד, אהב את הכנות של הDJ וקח נוצר בינהם קליק. לקחנו כרטיס ביקור, הסתובבנו עוד קצת בין הDJ האחרים ואחרי שהבנו כמה הם ילדותיים ורק מנסים למכור את עצמם, החלטנו שצביקה זה מי שהולך להיות הDJ שלנו. כבר למחרת, לאחר החטפתי מבט באתר המושקע שלו, וקבעתי איתו פגישה (בשעה 21:000 אצלו בבית).

בפגישה איתו כבר זרמו לו יותר אנרגיות וסגרנו איתו והקטע הכי מרגש... שאמרתי לו על איזה שיר חשבתי להכנס איתו לחופה והוא השמיע לנו אותו בפול ווליום - התחלתי נורא להתרגש כי פתאום יכולתי לדמיין אותי עם השמלה שלי הולכת במעבר לקראת החופה לדמיין את בובי שלי עם החליפה דומע היה מאד מרגש! הDJ נראה מאד מקצועי. זה טוב להרגיש את זה בפגישה למרות ההמלצות המעולות עליו. וגם המחיר הוגן - 4500 ש"ח (הנחה של 1000 ש"ח בתמורה לכך שנוכל להמליץ עליו במידה וזוג מתחתן לעתיד יזדקק להמלצה שכזו).

צביקה בירן נראה לי היה הספק שקיבל הכי הרבה מחמאות בארוע שלנו – הרבה אנשים החמיאו על הבחירות המוזיקליות שנעשו בשיתוף על הטעם שלנו, ורבים ביקשו לדעת מה שמו כי הם מעוניינים להזמינו לארועים שלהם. דבר אחד שפחות אהבתי – צביקה קצת הלחיץ אותנו לסיים עם הצילומים ולבוא לרקוד, והקשבנו לו אבל מצד שני יש כל מיני אנשים שלא הצטלמנו איתם וקיבלנו אח"כ על הראש מההורים.
אהבתי: את ההקשבה שלו גם אחרי החתונה הוא ביקש לדעת מה אהבנו ומה לא כדי שיוכל להיות אפילו עוד יותר טוב ממה שהוא.
לא אהבתי: את זה שבאמצע סיבוב התצלומים בשולחנות הוא ממש דחף אותנו לרחבת ריקודים והלחיץ אותנו
מחיר: 4,500
הערות לגבי המחיר: מחיר מיוחד