דף הבית   >   נותני השירות   >   פאטקט - FATCAT DJ'S   >   חוות דעת של אלה_שגיא

חוות דעת על פאטקט - FATCAT DJ'S

אלה_שגיא
אחרי כמה דקות של פגישה כבר ידענו שאנחנו לא רוצים להמשיך לחפש די-ג'יי כי מצאנו בדיוק את מה שחיפשנו למרות שצחי היה הדי-ג'יי הראשון שפגשנו. צחי הבין מיד עם מי יש לו עסק למרות שקצת איתגרנו אותו בטעם הלא ממש שגרתי שלנו. צחי ידע להמליץ לנו על המוזיקה שמתאימה לנו ולסגנון האורחים שלנו והתנהל במקצועיות, דיוק וללא שום סייגים לאורך כל הדרך.

צחי היה קשוב לרחבה לאורך כל הערב, לא נתן לאנשים לרדת לנוח בכך שקרא מצויין את המצב וידע עוד הרבה לפני כולם מה השיר הבא שיקפיץ את הרחבה. הוא היה קשוב לדרישות שלנו לגבי שירים מסויימים שרצינו שיהיו וידע לשלב אותם בזמן. בנוסף, צחי היה קשוב לבקשות שלנו במהלך האירוע וידע לשלב את הדברים שביקשנו תוך כדי המסיבה.

אני יכול להמשיך לשבח את צחי בעוד מילים רבות שכבר נכתבו על צחי באתר הזה, אבל אני מעדיף לומר בקצרה: צחי הפך את החתונה שלנו למסיבה מטורפת, המסיבה שהכי נהנינו בה בחיים (איזה כיף לומר את זה על החתונה שלך, נכון?), מסיבה שהיא בצלמנו ובדמותנו עם המוזיקה שמאפיינת אותנו, מסיבה עם רחבה מלאה מתחילת האירוע מתחילתו ועד סופו. כאשר גם הצעירים וגם המבוגרים קיבלו את מנת הריקודים שלהם.

צחי, אתה מלך.
אהבתי: את השירות המקצועי, החייכני, הביטחון הרב שמשרה צחי, הידע הרב בתחום המוזיקה, הנסיון, את העובדה שצחי בנה את המסיבה בצורה הגיונית (בלי לקפוץ מסגנון לסגנון כמו שקורה בחתונות רבות אחרות שהיינו בהן).
פאטקט - FATCAT DJ'S