כבר כשהודענו שאנחנו מתככנים להתחתן, הזהירו אותנו קרובי משפחתנו היקרים "שלא תהיה מוזיקה חזקה מידי!". אחד הדברים שרז אמר לנו בפגישה הראשונה עוד לפני שאנחנו העלינו את זה, שהם תמיד דואגים שהעצמה והאיכות של המוזיקה יהיו טובים ולכן יש מישהו שעובד איתו במקביל שעובר באולם ודואג שהווליום יהיה סביר ברחבי האולם. בחתונה עצמה היה שמח ורועש ברחבה אבל בשולחנות האורחים יכלו לדבר בלי בעיה, למרות שידענו שהאקוסטיקה באולם לא משהו - הוא עדיין הצליח באורח פלא שהכל יישמע מעולה.
בפגישה המקדימה רז בירר את הטעם המוזיקלי שלנו ואת הבקשות המיוחדות שלנו ודאג להמליץ לנו על סגנונות ושירים שלא היינו בטוחים לגביהם. למרות שלא תכננו לעשות סלואו, הוא המליץ לנו כן לעשות שני שירי סלואו - אחד שלנו ואחד לאורחים - מה שבדיעבד התברר כמוצלח מאוד כי הסלואו נתן לנו שתי דקות יחד בכל ההתקהלות סביבנו בשאר הערב וכשהיה הסלואו השני, כל הרחבה היתה מלאה עד אפס מקום. בחתונה עצמה רז נענה לבקשותינו ודאג שבמהלך כל הערב, כולם ירקדו. גם כשאחד השירים שדרשנו שיהיה ולא זכה להיענות לה ציפינו, התנגן, רז דאג להמשיך לנגן כדי שהרחבה כל הזמן תהיה מלאה. מהרגע שנכנסנו לאולם אחרי החופה, פשוט לא הפסקנו לרקוד והיתה מוזיקה מעולה שהתנגנה והרחבה כל הזמן היתה מלאה באנשים.
עידו, שהיה איש הקשר שלנו במשרד, דאג לכל הצדדים האדמינסטרטיביים בכל השלבים בדרך לחתונה, כולל ביום החתונה. הוא היה פשוט מקסים, נעים לדבר איתו וגם לפני שסגרנו חוזה עזר להסביר על מה חותמים ולמה. בקיצור - עשה חשק לעבוד איתם.
בשורה התחתונה, אנחנו וכל החברים שלנו נהנינו מאוד בחתונה שלנו (וזה היה לנו מאוד חשוב), הרבה מזה בזכות המוזיקה הטובה שניגן רז. וזה שהתאים אותה לקהל וקרא את הקהל ברחבה. קיבלנו המון מחמאות מאורחים וחברים גם על השמחה ואיכות המוזיקה וגם על הווליום המתאים. אפילו ההורים שלנו אמרו שהם הופתעו לטובה עד כמה המוזיקה גם היתה מצוינת וגם האורחים שלהם שלא רצו לרקוד יכלו לדבר וליהנות בזמן החתונה. בקיצור - YMUSIC יצאו מלכים! מומלצים מאוד! ...
אהבתי: אנשים שכיף לעבוד איתם - מקצועיים מאוד ויודעים להתאים את המוזיקה לאנשים. מחיר: 4,500 הערות לגבי המחיר: קיבלנו הנחה כי הופנינו ע"י הצלם שלנו. שווה כל שקל