הקדמה - המוזיקה היא הדבר היחיד שהיה חשוב לי בחתונה.
הגענו לארז דרך הצלמת שלנו, שסיפרה לנו שהוא ניגן בחתונה שהיא צילמה בה ושהיא אהבה את המוזיקה שלו. היינו כבר אחרי כמה נסיונות לא מוצלחים, וכשנכנסנו לאתר שלו (www.erezgoor.co.il/ ) ישר הוקסמנו מהמוזיקה שהיתה שם, וממה שהוא סיפר על עצמו. דברנו איתו וקבענו פגישה, וביום שישי לקחנו אוטו ונסענו (מירושלים) לפגוש אותו בביתו בקרית טבעון, שהתגלתה כמקום מקסים כשלעצמו, והכניסה אותנו לאווירה נחמדה. ארז הכניס אותנו לסלון שלו, וסיפרנו לו קצת על הסגנון שלנו ומה אנחנו מחפשים, ותוך כדי הוא התחיל להשמיע שירים שונים מכל הסגנונות, שהמשותף לכולם, כמו השירים באתר אינטרנט שלו, הוא שהם היו גם נהדרים, וגם לא תמיד מוכרים. בדיוק ההפך מכל הDJ הקודמים שפגשנו, שבעיקר הוכיחו לנו באותות ובמופתים שהם יודעים 'להקפיץ את הקהל' בעזרת כל הלהיטים המוכרים והטחונים, במקום להבין מה אנחנו רוצים. אם נעיד על עצמנו קצת, יש לנו טעם די מוגדר, ואנחנו מאוד אוהבים מוזיקה, ויודעים מה אנחנו אוהבים, ובעיקר מה לא. ידענו איזה סגנון אנחנו אוהבים, אבל לא רצינו להשמיע בחתונה את כל מה שאנחנו כבר מכירים. רצינו למצוא דברים חדשים שנאהב, וארז זיהה מהר מה אנחנו מחפשים, והביא עוד ועוד. בסוף הפגישה כבר היה ברור לנו שיותר מששמענו בפגישה הרבה שירים שנרצה, אנחנו פשוט מצאנו DJ שאנחנו יכולים לסמוך על הטעם שלו. בסוף הפגישה הוא גם צרב לנו דיסק עם השירים שאהבנו. קיבלנו גם רושם שהוא בן-אדם מקצועי, שיודע את העבודה, ולא סתם בחור עם טעם טוב במוזיקה.
באירוע עצמו ארז פשוט נתן את מה שהחלטנו בפגישה השניה, ויותר. השירים, שהיו שונים מאוד אחד מהשני, פשוט היו מעולים, וכל אחד ואחד מהם הצליח לגרום לנו לאנשים סביבנו לשמוח ולהנות.
תוך כדי, בתוך, וגם הרבה אחרי החתונה קיבלנו מחברים מחמאות על המוזיקה שהיתה בחתונה.
בקיצור, היתה לנו חתונה נהדרת, ובעיקר בזכות המוזיקה של ארז....