איט עשו עבודה מצויינת. כל מי שאומר משהו על החתונה אומר שהאוכל היה מצויין. המגוון של האכול שהם מאפשרים לקחת פשוט מדהים (5 מסתובבים ו 4 עמדות בקבלת פנים, 5 סוגי סלטים בארוחה העיקרית, 15 סוגי קינוחים קטנטנים). עושים 15 סוגי קינוחים קטנים מה שמאפשר לטעום מכל סוג ולא לאכול מקינוח ענק אחד. אפילו עשו לנו סופגניות קטנות לכבוד חנוכה. גילי הוא שף מצויין. הוא לא דוחף בכוח שדרוגים מיותרים ואפילו אומר מתי הוא חושב שזה מיותר. כל הכבוד לו על שהמליץ לנו על מנות מיוחדות (שאולי נשמעו מוזרות) שקיבלו תגובות מדהימות!! בנוסף, הרגשנו בטוחים לקחת מנות שלא היו בטעימות. לירן היה מנהל אירוע מדהים והיה תמיד זמין. כשלא ענה לטלפון חזר אלי אחרי מספר דקות לא משנה כמה הצקתי לו. יפעת מקסימה ועינינית. תמיד זמינה לא משנה כמה מציקים לה. כאמרתי לאנשים שהאירוע הוא לא אירוע הגשה התבאסו אנשים שיצטרכו לעמוד בתור. אחרי האירוע אמרו לי שכשהגיעו לעמדות הרגישו כאילו העמדות פרטיות. לא היה תור בכלל
עובדים עם מעצבת הבית שלהם, שרון ניצן. מצויינת!
המחיר שלהם היה המחיר המחיר הכי זול מהספקים שבדקנו בתחום, אך הרגשנו שמהם קיבלנו הכי הרבה.
בנוסף, כאשר נאלצנו לקחת פסק זמן מההכנות לחתונה, לא הציקו לנו אחרי הטעימות ואמרו שישמרו לנו את התאריך עד שנחזור לעניינים.
מצויינים מצויינים מצויינים!!!!...
אהבתי: אהבתי הכל. אהבתי את האווירה באירוע, שהייתה כמו בטעימות - רגועה.בטעימות לא ישבו לנו על הראש עם שיחות סרק. נתנו לנו לשבת ולדבר בינינו על המנות. בסוף הטעימות גילי ישב איתנו וענה על כל השאלות בחיוך (שבקייטרינג אחר נעשה בפנים חמוצות).הזמינות של לירן וכמה מהר הוא חזר אלי עם כל השאלות שהיו לי. לא אהבתי: נשמע בנאלי ביותר, אבל אנחנו מבואסים שזאת לא הייתה חתונה שהוזמנו אליה. היו מנות מיוחדות שלא טעמנו מהם ושאני לא ניסיתי כי פחדתי על השמלה. מחיר: 215 הערות לגבי המחיר: כולל מע"מ דיל עם ביער בחדרה