דף הבית   >   נותני השירות   >   רויטל טובול | איפור ועיצוב שיער וכלות מתולתלות   >   חוות דעת של shirly212

חוות דעת על רויטל טובול | איפור ועיצוב שיער וכלות מתולתלות

shirly212
סביר
רויטל באמת מקסימה, ומאוד נהנתי לבלות איתה את היום, אבל התוצאה איכזבה אותי.

מבחינת האיפור הייתי מרוצה, ביקשתי איפור מאוד עדין, שאוכל לזהות את עצמי בתמונות וזה מה שקיבלתי, מאוד התאים לי היה עדין ונשאר כל הערב.

לגבי השיער... הגעתי לרוויטל לתסרוקת נסיון בה סיכמנו שאני רוצה ביבי ליס גדולים תסרוקת פזורה, הבאתי לה מספר תמונות להמחשה – מה כן ומה לא. היא אמרה לי שבנסיון היא עושה עם המכשיר אבל בחתונה היא תעשה רולים.
הדגשתי לה שאני לא רוצה יותר מדי ספריי בשיער, לא רוצה מראה מבריק ובובתי, ואם השיער יתפרק בהמשך ההערב זה יהיה בסדר.

ביום החתונה היא התחילה לעשות לי עם הביבי ליס, כששאלתי אותה מה לגבי הרולים שסיכמנו, היא הסתכלה בתרשים שצירה בתסרוקת נסיון ואמרה "אצלי כתוב שסיכמנו ביבי ליס" כנראה שהייתי נרגשת מדי ולצערי לא התעקשתי, כי אני מכירה את המכשיר יש לי אותו בבית, ואני יודעת (ואני חושבת שגם כל ספר מקצועי צריך לדעת) שתלתל שעושים במכשיר הזה שמחזיקים בקושי 15-20 שניות לא אמור להחזיק.

כמובן שמיד כשיצאתי מפתח המשרד שלה הכל התפרק, וכבר באוטו קלטתי שאין לי שום תלתל והתבאסתי מאוד, השיער שלי לאורך כל האירוע היה נראה בדיוק כמו שהוא נראה ביום יום, כשאני יוצאת ממהמקלחת, אפילו בלי פן.. מצאתי את עצמי לאורך האירוע מספרת לכולם שהשיער היה צריך להיות מיוחד יותר, וכמה זה מאכזב.. באיזהשהו שלב כשהשיער התבלגן אחת האורחות אפילו הציעה לי את הקשת שלה..

לגבי אחותי היה אותו הסיפור, היא ליוותה אותי, וביקשה מרויטל פן, לאחותי יש הרבה שיער והיא עושה פן פעמים בשבוע במספרה השכונתית, היא רגילה שעל הפן עובדים המוןןןן זמן כדי שיחזיק, זה משהו שכל ספר עד היום הבין לבד, אני יידעתי את רויטל על זה מראש, ובכל זאת ביום האירוע היא עשתה לה פן, שכבר בזמן שהיא איפרה אותי נהרס לגמרי, למזלה היא עוד היתה שם אחרי שיצאתי וביקשה מרויטל לחזק אותו . אך גם הפן זה לא החזיק לה לאורך על הערב.

אני חוזרת ואומרת, רויטל מקסימה, משקיעה ומאוד נעימה, שתינו היינו מאוד מרוצות מהאיפור, אבל השיער.. זה פשוט היה מאכזב ומאוד לא מקצועי.
אהבתי: את היחס והאווירה, נחמד ונעים להתארגן אצלה, וגם המחיר סביר ביחס למתחרים
לא אהבתי: חוסר מקצועיות מאכזב