גיא היה הצלם הראשון שפגשנו- ופשוט סגרנו איתו מיד! איזה אדם מקסים, צעיר, נוח וחברותי. הגענו לפגישה בביתו, והפגישה היתה מאוד כיפית, כמו לשבת עם חבר! גיא הראה לנו עבודות שלו, וידאו וסטילס, שאל לדעתנו ולטעמנו האישי והיה מאוד נוח מבחינת זמני התשלום. ביום האירוע גיא הגיע בדיוק בזמן למספרה עם צלם וידאו נוסף בשם רומן- שניהם היו מקסימים וממש לא הרגשתי בנוכחותם-כאחת שצילום מאוד מביך אותה, זה היה מצויין :-). גיא הקפיד לעמוד בזמנים ו"ניער" אותנו שחייבים לצאת כי אני ביקשתי צילומים ביקום - (מה שדרש נסיעה ארוכה יחסית )עם סוסים- וגיא כמובן נענה בחיוך :-)
בזמן האירוע גיא תפעל את כל המשפחה בצורה מקצועית ותוך כמה דקות תיקתק את כל צילומי המשפחה ה"רישמיים" ושיחרר אותנו להתפנות לאורחים, עדיין לא ראיתי את הצילומים אבל מהמעט שראיתי מהמצלמה של גיא ראיתי עבודה מקצועית, עם משחקי אור מטורפים, הפלאש הנייד פשוט גאוני כך שאור נזרק לתמונה כל פעם ממקום שונה- צילומי השקיעה פשוט יצאו מהממים- וגיא גרם לי, כלה מתוקתקת במיוחד, שעה לפני החופה, להשתולל בחוף הים, עם כל החול- והיה שווה כל רגע...גיא הקפיד להחליף עדשות צילום- ואפילו שכבר קיפל את הציוד בדרך לאולם הוציא אותו שוב וצילם אותנו בתוך קניון ארנה על פינות ישיבה מהממות- כך שיש לנו עוד לוקשיין צילום לא מתוכנן בזמן האירוע גיא תפס כל רגע של שמחה, התרגשות, של משפחה וחברים- צלם בחסד!...
אהבתי: שגיא פגש את בעלי המיועד ליד המספרה והביא אותו להצטלם על הרקע בו אני מתאפרת- ודאג שלא יציץ פנימה :-) לא אהבתי: בהתחלה היינו די קפואים מול המצלמה- אני חושבת שכדאי להדריך את החתן והכלה בדקות הראשונות מחיר: 7,600 הערות לגבי המחיר: סטילס אחד, וידאו אחד- כולל הכל