זוגות יקרים, אני שמח ונרגש להמליץ על הרב אוירבך ולשתף אתכם בחוויה האישית שלנו. הרב אוירבך חיתן אותנו לפני מספר ימים והוא היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה, הוא קיים את החופה בדיוק כמו שרצינו. אנשים רבים ניגשו אלינו אחרי החופה ושאלו מהיכן מצאתם רב כה מרשים, נחמד ומרגש.
שנינו באים מרקע חילוני ורצינו חופה שתשקף את המסורת וההלכה אבל תתאים לאופי שלנו, לאורחים ולמקום. בחרנו להתחתן במקום קטן בגליל בעליון עם המשפחה קרובה וחברים. ארוע אינטימי עם האנשים הקרובים אלינו ביותר. היה לנו מאוד חשוב שהחופה תהיה מכובדת, רצינית ומרגשת. עשינו לא מעט בירורים עם חברים, מכרים ובעיקר נותני השירותים וכך הגענו לרב אוירבך. כבר משיחת הטלפון הראשונה ידענו שהוא הרב שאנחנו רוצים שיחתן אותנו. נפגשנו עימו והיתה לנו שיחה מדהימה על טקס הנישואין, זוגיות והחיים בכלל. מאוד התרשמנו מאופיו ועשייתו של הרב. הוא הבין מייד את רוח הדברים והבטיח "להתאים" את הטקס לאופי שלנו. יאמר לזכותו של הרב שיש לו זכרון מופלא ולמרות שכתבנו לו את בקשתינו הוא זכר לא רק אותם אלא פרטים נוספים שסיפרנו לו עלינו. אנחנו מודים לו מאוד ומוכירים את נכונותו לבוא כל הדרך מירושלים לגליל העליון לחתן אותנו.
המעט שאני יכול לעשות זה להעביר לכם את ההמלצות החמות שקיבלנו להוסיף את ההמלצה האישית שלי.
שיהיה לכולכם במזל טוב, בריאות, אושר, אהבה וחברות.