דף הבית   >   נותני השירות   >   דפוס סטייל קארד   >   חוות דעת של שלי ואור

חוות דעת על דפוס סטייל קארד

שלי ואור
מאכזב
פנינו אל "מגנטינו" שמנוהל ע"י לירז / בית הדפוס "סטייל קארד" כיוון שהמגנטים שלהם נראו לנו הכי מקצועיים יפים ועמידים לאורך זמן (הם גם צילמו בחתונה של חברים שלנו).
מהרגע הראשון זה התחיל רע. פרט לשיחה הראשונה של ההזמנה – לירז היה לא זמין באופן די קבוע,. נוצר הרושם שהוא מסנן אותנו. גם כשענה לחלק מה- SMS'ים בסופו של דבר, הוא ענה בתשובות קצרות לקוניות וסתומות, שלא עזרו להפיג את חששותינו.
למרות הכל, חשבנו שלפחות תהיה מקצועיות בתמונות ובמגנטים בשביל האורחים שלנו. התבדינו גם שם. יש ללירז מצלמה נחמדה, אבל צלם מקצועי הוא לא. יותר מדי תמונות היו לא בפוקוס, חלק היו בלי פלש, בחלק הוא חתך פנים ואברי גוף אחרים של האורחים וכדומה.
הזמנו את חבילת ה"כסף". עפ"י החוזה החבילה כוללת (פרט ל- 400 מגנטים במהלך האירוע) גם 8 הגדלות של מגנטים לאחר הארוע. אבל, חבילת ה"כסף" משמעותה כנראה שלירז לוקח את הכסף שלנו ונעלם. בפעמים הנדירות שכן הצלחנו לתפוס אותו הוא "מרח" אותנו בסיפורים שונים (עובר משרד/ יש לי בדיוק אירוע/ מחר אני שולח לכם וכו') וחוץ מזה הוא פשוט סינן אותנו בשיטתיות. אנשים בבית הדפוס שלו אמרו שיגידו לו לחזור אלינו וכלום.
בנוסף, בסיום הארוע, במקום לגשת אלינו/ לנציג אחת המשפחות ולתת למישהו את המגנטים שנשארו, הוא פשוט קיפל את הלוח שלו, זרק את המגנטים על אחד הכיסאות והלך, בלי להגיד לאף אחד. במזל מישהו ראה את זה ולקח את המגנטים, שלאחר כמה שבועות מצאו את דרכם אלינו.
בתור צ'ופר, קיבלנו גם מספר תמונות של לירז, של העוזר שלו, ושל כמה מהמלצריות. מה שלא היה מפריע לנו אלמלא השאר. לירז הגיע לחתונה, עשה עבודה חובבנית במקרה הטוב, ועוד השאיר לנו תמונות שלו כדי שלא נשכח איך הוא נראה. קצת התמונות הטובות שהיו צולמו כנראה ע"י חברה של הכלה שלקחה ללירז את המצלמה פה ושם.
בנוסף לכל שאר הבלגן, יש לנו גם כמה תמונת של שנינו הולכים שמחים ומאושרים לכיוון החופה... עם לירז! בתמונות של הצלם האמיתי בארוע.
סביר להניח שהוא לא התכוון, אבל, וזה אבל עצום – כנראה פשוט לא איכפת לו, שהוא לא מקצועי (לא בתור צלם (חובבני), לא בתור חותך מגנטים (מרושל), לא בתור בעל בית דפוס (לא שירותי)), שאי אפשר להשיג אותו, וכנראה גם שזה הרושם שהוא משאיר על הלקוחות שלו.
לסיכום – חוויה מתסכלת ומכעיסה. להתרחק כמו מאש. לא היינו מאחלים אותו לאף אחד.
ולסיכום נוסף וסופי – מתוך פרנציפ לא ויתרתי, ואחרי ארבע חודשים הלכתי פיזית לחפש אותו בכתובות של המשרדים שלו מאתרים באיטרנט. לא מצאתי אותו, אבל מצאתי מישהו שהכיר אותו ועבד איתו בעבר שהצליח (באורח פלא) ליצור איתו קשר, ולירז חזר אליי. שלחתי לו, שוב, את התמונות שרצינו להגדיל ועוד כמה מגנטים חסרים, והוא הכין הכול. אבל הייתי צריך להגיע עד אליו לקחת את זה (לאי-שם ביישובים מזרחית לכפר-סבא). בסופו של הכל קיבלנו את מה שלירז היה חייב לנו (בביצוע עלוב ומרושל) אבל נשארנו עם טעם רע מאודלשמחתנו, הוא נותן השירות היחיד שנפלנו איתו.
אהבתי: כלום
לא אהבתי: העובדה שלירז "נעלם" אחרי החתונה, ואם לא היינו רודפים אחריו, בעצם לא היינו מקבלים עד היום או בכלל את כל מה שהתחייב לנו עליו על פי החוזה.היעדר מודעות השירות, המקצועיות, יחסי האנוש, בקיצור - אין נקודות אור.
מחיר: 1,406
הערות לגבי המחיר: עבור מגנטים ופתקי הושבה שעיצבנו - כולם באיכות ירודה