דף הבית   >   נותני השירות   >   האחוזה בית חנן - גן ארועים   >   חוות דעת של sunny

חוות דעת על האחוזה בית חנן - גן ארועים

sunny
היינו באחוזה לראשונה בחתונת צהריים של חברים, וישר הסכמנו שזה המקום הכי יפה שראינו... ידענו שהוא יחסית יקר, ולכן כשהתחלנו לחפש מקומות לא כל כך שקלנו אותו. אבל עם החיפושים החלטנו לקבוע פגישה רק כדי להתרשם. ואנחנו כל כך שמחים על הבחירה שלנו. קודם כל, חיצונית, המקום יפהפה, בעל קסם לא ברור, וכל החלק החיצוני מזכיר את טוסקנה בעיניי. החופה בחוץ - חופת גפנים גדולה וטבעית - ניצבת מול נוף פתוח של שדות המוארים בלילה, ומהווה ניגוד לכל החופות המודרניות ה"יפניות" שצצות לאחרונה. האמת שהחופה שלהם שבתה אותי (הכלה) לחלוטין וממש גרמה לי לרצות להתחתן שם. בנוסף, כל החלק הפנימי - של איזור השולחנות והבר - הוא לא "אולם", אלא ממש פרדס שבו השולחנות הם לצד עצים פורחים, ולצידם תאורת רחוב רומנטית מעט אירופאית... אז זה מה ששבה אותנו בהתחלה. אבל מה שבעיקר גרם לנו להחליט סופית על האחוזה למרות המחיר, היה היחס של בעלי המקום והצוות - גם בהתחלה, וגם לשמחתנו לכל אורך הדרך. מסתבר שהקסם של המקום הוא גם כתוצאה ממראהו החיצוני, אך גם משום שהוא מנוהל בהרבה אהבה, חמימות ואכפתיות. מדובר בעסק משפחתי שהתרחב, שהאנשים המנהלים אותו מאוד אמיתיים ואמינים. כבר בפגישה הראשונה הרגשנו קודם כל מקצועיות, ברמה כזו שהיא כמעט מפתיעה, כי בדרך כלל נתקלים בכזו רמת מקצועיות בחוצלארץ. מדובר על מקצועיות שהתבטאה בתשובות אמינות ומפורטות לשאלות שלנו, במיילים שנענו תוך דקות ספורות, ואפילו פשוט בצורת דיבור מנומסת. אבל מה שמיוחד במקצועיות של הצוות של האחוזה, היא שהיא כזו שמשולבת עם הרבה נחמדות וחמימות אמיתיים, ללא צביעות. היתה התייחסות רצינית ואכפתית לכל השאלות שלנו, וגם לאלו של ההורים שבאו איתנו, והיתה פשוט תחושה מאוד חזקה שאפשר לסמוך עליהם במאת האחוזים, ושהכל באירוע יתקתק בצורה מושלמת. הכל היה מסודר לחלוטין - החוזה, בו כתוב הכל ללא הפתעות, תהליך החתימה, וכמובן כל התהליך עד לחתונה - שבמהלכו אפילו אני הפרפקציוניסטית ידעתי שהם אפילו פרפקציוניסטיים יותר ממני ויעשו הכל כדי שהאירוע יהיה מצוין. ואכן כך היה... באירוע היתה אווירה מצוינת, שרוב האורחים ציינו לאחר מכן, שכמובן אפשר לזקוף אותה לזכות כל מיני מרכיבים (כולל טקס החופה אצלנו שהיה מאוד אישי ומשפחתי) אבל אחד מהמרכיבים החשובים היה המקום והצוות של האחוזה. היתה פשוט תחושה של בית, ולמרות הרבה אירועים שמתנהלים שם (יש ביקוש רב למקום) קיבלנו תחושה מאוד אישית.
לסיכום, למרות המחיר היחסית גבוה, אנחנו כל כך, אבל כל כך שלמים ומאושרים שבחרנו באחוזה. יום החתונה, וגם כל התהליך שלפניו, הם חד פעמיים, וכל כך כיף לעשות את זה במקום שבו זה מרגיש כל כך נכון.
אהבתי: האנשים שעבדנו איתם ושמגיעה להם תודה והערכה מיוחדת:רוני - מנהלת ההפקה - שהיתה תמיד זמינה וסבלנית לכל שאלה או בקשה, ענתה במקצועיות וגם בהמון נחמדות שזה לא פחות חשוב. מאי - מנהל אירוע מטעם וצבע - בחור מקסים, ששיגעתי אותו לא מעט בהמון טלפונים סביב שאלות ובקשות לגבי סידורי הישיבה, והיה תמיד זמין וענה עם חיוך.רווית - מהנהלת האחוזה, איתה עבדנו סביב החוזה והתשלום, ענתה לנו תמיד במקצועיות ואדיבות לא רגילה.
לא אהבתי: - המחיר היחסית גבוה. לכן בחרנו בחתונת סתיו, שהפכה את המחיר לאפשרי יותר. אנחנו ממליצים לעשות כך. התחתנו בסוף אוקטובר, מזג האוויר היה מאוד נעים ולמעשה די מושלם. הקיצים בארץ נעשו חמים ברמה כמעט בלתי נסבלת, לכן יש יתרון גדול עבור האורחים להגיע לחתונה במקום פתוח שהיא במזג אוויר שהוא סוף סוף נעים. מלבד זאת, באוקטובר באחוזה יש גג אבל כזה שהוא מעל העצים ולכן כל הפרדס נשאר בפנים... ויש משהו מאוד אינטימי ורומנטי. בנוסף יש לשים לב שהמחיר באחוזה כולל בר מצוין וגם דיג'י מעולה.- תוספת מחיר על הצמדות למדד.... לא ראיתי את זה במקומות נוספים וזה מעט מיותר ומעצבן.
מחיר: 94,480
הערות לגבי המחיר: 277 איש, כולל קייטרינג, בר, שידרוג בר, דיג'יי