דף הבית   >   נותני השירות   >   טעמים קסומים   >   חוות דעת של adimatan

חוות דעת על טעמים קסומים

adimatan
אז ככה....התחתנו ב30.8.10 עם הקייטרינג של שי. אני אתחיל מהסוף- האוכל היה פשוט מעולה, כשאכלנו ממנו בתחילת הערב בחדר חתן כלה התענגנו על כל ביס. גם האורחים המשיכו להחמיא שבועות אחרי החתונה, שהם לא היו בהרבה חתונות עם מגוון כל כך גדול וטעים. כל האירוע עבר חלק בלי שום בעיות ותקלות- הרבה מכך בזכות הפגישה שערכנו עם שי במקום מספר שבועות לפני החתונה. התחתנו במקום שנקרא "נווה מדבר" בדרום, ולא נערכות שם הרבה חתונות. בזכות ההמלצות של שי על עניין התאורה, המקום נראה מדהים. לא רוצה לחשוב איך היה נראה אם לא היינו מקשיבים לו.
אין ספק ששי איש מקצועי ויודע היטב את עבודתו.
אולם, התהליך לקראת החתונה היה קצת פחות קל עבורי ועבור בן זוגי. הדרך שלנו עם שי לא התחילה בקלות עקב חוסר הסכמה על מספר סעיפים בחוזה. אבא שלי "פוצץ" את העסקה ולא היה מוכן שנחתום. לאחר מספר שיחות עם שי הצלחנו להגיע לעמק השווה והחוזה נחתם.
לשי הגענו במקרה דרך האינטרנט ומיד אחרי הטעימות הראשונות סגרנו איתו, בלי לבדוק קייטרינגים נוספים. חששנו מאוד מהסגירה המהירה ועשינו המון טלפונים בכדי לנסות לברר האם עשינו את הצעד הנכון. יש לציין שקיבלנו הרבה מחמאות. במהלך ההכנות צצו להם צרכים שונים, שוב בגלל המקום הלא שגרתי. אינני יודעת מי היה הצד הבעייתי, אנחנו או שי, אך היו בדרך בקשות שהיינו צריכים להתעקש עליהן הרבה בכדי לקבלן. לנו הן היו נראות כלגיטימיות, בעיני שי קצת פחות. יש לציין שבסופו של דבר שי עשה מעל ומעבר בכדי לרצות אותנו ובכל שיחת טלפון השתדל להרגיע אותי וזה לא היה פשוט בכלל.

לסיכום, בערב עצמו לא היו לנו תלונות, וחשוב מכך- אפילו להורים שלנו לא היו תלונות, אלא רק מחמאות.
אהבתי: שהאבא של החתן הצליח סוף סוף להירגע אחרי שכל החברים שלו החמיאו על האוכל. מי היה מאמין?! (-: וגם את האוכל שקיבלנו הביתה שהיה טעים גם יומיים אחר כך.
לא אהבתי: שהייתי צריכה לבקש יותר מפעם אחת דברים שנראו לי כלגיטימיים.
הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן בהחלט
טעמים קסומים