בשונה מרוב הזוגות בן זוגי הוא זה שגרר אותי לרקוד ,לא שהוא רקדן או משהו סתם חובב היפ הופ.! אני הסכמתי לשתף פעולה רק אם נשלב את ההיפ הופ עם עוד סגנון ריקוד. לאחר ביקורות וחוות דעת שקראנו פה על שרון ,החלטנו ללכת לשיעור ניסיון וכבר אז מיד ראינו שיש לנו עסק עם מקצוענית . יחד החלטנו ללכת על סגנון ריקוד טנגו והיפ הופ. פנינו לשרון חודש וחצי לפני החתונה היינו בלחץ של זמן אבל את שרון זה לא הלחיץ היא עבדה איתנו על כל תנועה , לא ויתרה על כלום והכל בצחוק וחיוכים!! לא האמינו שנגיע לרמה כזאת מקצועית בזמן שלמדנו אבל עשינו זאת והכל בזכותך שרון!!!!!!! הייתה לנו חתונה מדהימה הכל היה ברמה גבוה אבל בסופו של דבר זה הריקוד שהשאיר את כולם המומים .אנשים לא מפסיקים לדבר על הריקוד, אנחנו הפצצנו את הרחבה בתחילת האירוע מה שגרם לאורחים להיות באקסטזה מתחילת הערב.
הכוריאוגרפיה הייתה פשוט מושלמת ושרון גרמה לנו להיראות כרקדנים אמיתיים!!!
בשונה מכל ההכנות הטכניות לחתונה, הריקוד הוא ללא ספק חוויה מטורפת , היינו מחכים לשיעורים עם שרון ונהנים מכל רגע איתה .זאת הייתה התקופה הכי כיפית בכל מהלך תיכנון החתונה, אז אם אתם מתלבטים אל תהססו ! ואם אתם רוצים להיראות באמת רקדנים אז רק לשרון!!!!!!!!!!!!!!!
שרון אנחנו מתים עלייך סיון ולירן 10-10-10...
אהבתי: את המקצועיות ,החמימות והיחס האישי של שרון! לא אהבתי: שהשיעור נגמר:) מחיר: 120 הערות לגבי המחיר: עבור 45 דק ושווה כל שקל!!