וואוו...קצרה היריעה מלהכיל את דעתנו על המקום. לא בכדי, חצר נצר נמצא בשוק כל כך הרבה שנים. המקום מנוהל במקצוענות וברצינות יחד עם מתן תחושה משפחתית והוגנת.
כשמתחילים לארגן חתונה, מבינים עד כמה מדובר בפרוייקט רציני ועד כמה קיימת חוסר הוגנות בתהליך. לר כך הדבר בחצר נצר. ... היה פשוט תענוג לעבוד מול אירית (אשת המכירות) ועם נועם (בעל המקום)...הזמינות שלהם, חוסר ההתחשבנות והרצון לסייע ולבוא לקראתנו הרגיעו אותנו שעשינו את הבחירה הנכונה. בהמשך התהליך, נוכחנו לגלות שכל מה שהובטח לנו ואף יותר מכך בוצע ונוהל בתקתקנות, יעילות ומקצועיות.
בחצר נצר יש אחראי על כל פן באירוע- על הטעימות, על העיצוב, על סגירת החוזה, על ניהול האירוע והן על סגירת החשבון. כל אחד מקצועי בתחומו. אנחנו מקווים לא להתבלבל- אבל איציק גולן (טעימות) היה מקסים, מצחיק ונעים, אירית אשת המכירות המשגעת היא נכס אמיתי למקום, נועם (בעל הבית) הוא אחד האנשים הכי נעימים וטובים בעסקי החתונות, למאיה (אחראית על ארגון האירוע) מגיעה תודה ענקית על רצינות ומקצועיות, הילה (עיצוב) זרמה עם הכיוון שלנו והפגינה יצירתיות בעמידה בתקציב, תודה ענקית ליגאל שניצח בפועל על התנהלות האירוע ולא איבד את העשתונות כשהחברים רצו להמשיך לרקוד, בזמן הגשת המנה העיקרית :)
וכמובן....האוכל !!!! אין על הסטייק של חצר נצר... אורחים ממשיכים לשבח על האוכל הנפלא ועל כל העמדות המגוונות בקבלת פנים.
אנשים לא מפסיקים לצלצל....מעבר למחמאות המוכרות על האוכל, משבחים את השירות של המלצרים ומנהלי האירוע.
תודה.תודה.תודה. היה לנו פשוט תענוג.
אחיעד & מעיין (11.10.10) ...
אהבתי: את תחושת ההוגנות, המשפחתיות והמקצועיות. לא אהבתי: שלא יצא לנו כל כך לאכול באירוע.... בא לנו ערב טעימות....שוב !