דף הבית   >   נותני השירות   >   נירית בל - סטודיו לאיפור   >   חוות דעת של adi_uziel1

חוות דעת על נירית בל - סטודיו לאיפור

adi_uziel1
האחת והיחידה!!! באמת שהמאפרת הכי תותחית שיש!!!!כבר בפגישה שהייתה לי איתה בפעם הראשונה פשוט התאהבתי בה... כמה אנושיות, יחס נעים ואיכפתי בבן אדם אחד? לא להאמין!!!אני התחתנתי ב 5.5.10 ואיתי היו עוד 8 כלות באותו יום!!! איכשהו הרגשתי באותו היום שאני היחידה שם! כל היום הזה עבר במקצועיות אדירה. עברתי מדבר אחד לשני ובכל רגע ורגע באו ובדקו איתי שהכל בסדר ושחס וחלילה לא יהיה מצב שאני לא יהיה מרוצה.השיער היה מדהים והתאים לי, לא היה אחד שלא החמיא. ובנוגע לאיפור... נירית זכרה על מה דיברנו בפגישת ייעוץ ופשוט איפרה אותי כמו נסיכה! האיפור היה מדהים, עמיד וכשאני רושמת עמיד אז תאמינו לי שאחרי כמויות של בכי שליוו אותי לאורך כל היום, האיפור נשאר עד סוף האירוע והתמונות והתגובות של האנשים היו בהתאם! אני עד היום רואה את התמונות והכי הרבה מרוצה מהאיפור.ככה דמיינתי את עצמי ביום חתונתי, ונירית פשוט הגשימה לי את החלום ! אני ממליצה בחום לכל אחת שמתלבטת היכן להתאפר ללכת לסגור אצל נירית! כל מי שמעוניינת שתישלח לי מייל ואני ישלח תמונות. נירית, אין כמוך!!!! באמת שאין!!! אני מאחלת לכל המאפרים/ות בארץ להגיע לרמת איפור ויחס כמו שלך!!!! באמת שאת האחת והיחידה!...
אהבתי: נירית בל והצוות שלה! במיוחד נירית!!!
לא אהבתי: חחחחח הצחקתם אותי?!!! אין דבר כזה!!!! הכל היה מצויין ומעבר לכל הציפיות שלי!!!!
מחיר: 2,200
הערות לגבי המחיר: דיל שהגעתי דרך גלית רוביניק, כולל: תוספות שיער, הדבקת ריסים, איפור ושיער מלווה