דף הבית   >   נותני השירות   >   1928 - אחוזה לאירועים   >   חוות דעת של efrat_tati

חוות דעת על 1928 - אחוזה לאירועים

efrat_tati
כתבתי עוד חוות דעת אחת
בינוני
אוקיי אז לפני הכל יש לציין שהייתה חתונה מדהימה, הגן היה מקסים והאוכל עפ"י האורחים היה מעולה ובשפע, רק כדי שחוות הדעת תהיה מועילה לזוגות הבאים שיהיו מעוניינים לערוך את חתונתם בגן אני ארשום את ההערות המאוד חשובות שהיו לאחר ובזמן האירוע...
אז ככה, לפני האירוע ידעתי שההכוונה שעל המעטפה לא ברורה מספיק ושאלתי את אריאלה לגבי העניין היא ענתה שהם עשו מפות חדשות ואין שום בעיה דבר שלא היה ולא נברא... כשהגענו לגן ראיתי שהנרות שסיכמנו לשים על השולחנות היו שונים ממה שהחלטנו ולא על כולם ובשביל החופה לא היו נרות אלא רק על המדרגות בחופה עצמה (דבר שבתכלס לא ממש עניין או שינה לי אבל הרגיז לראות שבסופו של דבר אריאלה עשתה מה שבא לה ולא מה שסיכמנו). בקבלת הפנים לא היה שום איוורור עד שאח של החתן אמר לאריאלה ולאיש תחזוקה שממש חם ואז הם פתחו את המאוורר שהעיף את כל פתקיות ההושבה שהמלצרית האחראית עליהם כלל לא חילקה, בחופה לא היה שום מאוורר כמו שסוכם, עד כאן היו הדברים הפחות חשובים...
הדברים המאוד משמעותיים הם:
ההגברה של המקום פשוט על הפנים!!!!!!!!!!!! לאורך הריקודים אני (הכלה!!!!!!) נאלצתי להגיד לאיש ההגברה מספר פעמים שיגביר את המוזיקה כי אני לא שומעת אותה והוא טען שלא יכול להגביר יותר אז ככה שהאורחים שמעו לפעמים חלש לפעמים חזק את המוזיקה (מרתיח)!
הבר שהיה ליד הרחבה התקמצן על מתן צ'ייסרים והסכים רק לתת שניים ככה שכל הרחבה בערך שותה משני צ'ייסרים שעוברים מאחד לשני. או שותה מהבקבוק.
היו מספיק עמדות אוכל אך צוות המלצרים (שנאמר לנו שהוא בוגר ואחראי ולאחר מכן ראינו אותו מלצולם במגנטים ושותה אלכוהול שאנחנו הבאנו) לא דאג לשלוח אורחים לקחת אוכל מהעמדות הנוספות מה שיצר עומס על העמדה.
לאורך האירוע אריאלה נכחה אך לא ממש סייעה למשפחה כשהיו צריכים אותה ובכלל אחרי שסגרנו את התאריך היה פחות ופחות נחמד לסכם איתה דברים.
בקיצור למרות הכל היו חברה מעולים (שלנו כמובן) שעשו את האירו למדהים אז ככה שאפשר לשרוד שם אירוע ולהנות כי המקום יפה והאוכל סבבה אבל חשוב לבדוק את ההגברה קודם כי עם כל השאר אפשר להסתדר.....
מקווה שהייתי לעזר :) מזל טוב והרבה שמחה
אהבתי: המקום יפהייפה, האוכל טוב תאורה מצויינת, והוילה שהיא הפתרון המושלם לחברים שיכורים + ארוחת בוקר סבבה :)
לא אהבתי: כל מה שצויין
מחיר: 200