דורית מדמוני היא ה-מאפרת ומעצבת השיער!
לקראת חתונתי בדקתי עוד שתי מאפרות נוספות ונחרדתי מהמחיר או מהיחס הפלצני.
רציתי מאוד להראות "כלה ביום חתונתה" , לא להתפשר על איכות ומקצועיות, ומצד שני לא לשלם הון. ואם אפשר - שיהיה גם כיף! על הכל ענתה דורית היקרה!
סיכמתי איתה מראש על פגישת ייעוץ, וכבר בפגישה ראיתי שהיא מקצוענית. יש לה טביעת עין מעולה, והיא יודעת בדיוק להתאים את הסגנון השיער והאיפור לכלה המיועדת. בפגישה עברנו על קטלוגים, והיא מייד קלטה את הראש שלי ובנוסף נתנה חוות דעת מקצועית נוספת.
הרגשתי ביטחון, שאני בידיים טובות, ולמרות שקבעתי באותו היום להגיע למאפרת אחרת - ביטלתי את הפגישה.
ביום חתונתי, היא הגיעה אלי הביתה, מצוידת בהמון ציוד לשיער והמון ציוד איפור. והעברנו כמה שעות בכיף, עם שיחות. כמו כן מאוד עזר לי שהיא הציעה מישהי שתעצב לי ציפורניים באותו היום. החומרים שהיא משתמשת מ-ע-ו-ל-י-ם!!! וכל היחס שלה והגישה היה מקצועי עם תחושת נעימות. דבר נוסף שבעיני הוא חשוב מאוד - היא אוהבת מאוד את מה שהיא עושה ונהנית מזה! מרגישים את זה בתוצאה!
כשבאו לאסוף אותי לקראת החתונה - היו בהלם. לא הפסקתי לקצור מחמאות על איך שנראיתי. לאורך כל הערב וגם אחרי! בריקודים השתוללתי המון המון המון, והתסרוקת עמדה והיתה נהדרת למרות כל המרץ וההשתוללויות.
לא נותר לי אלא להמליץ בחום על מישהי מופלאה ונהדרת.
בברכת מזל טוב ובשורות טובות, דורית...
אהבתי: דורית, את שוט מקצוענית - תשומת הלב, ההקפדה על פרטים, חוש האסטתיקה, הסטייל, תביעת העין, וההתאמה האישית היו נהדרים. המחיר ממש שפוי והיתה לי חוויה חיובית שלא תישכח.הייתי כל כך מרוצה, ששלושה ימים לאחר החתונה, הוזמנתי לארוחת חג והלכתי אליה שוב כדי שתאפר לי איפור יום. שוב התגלתה המקצועיות של דורית! מחיר: 1,200 הערות לגבי המחיר: לאיפור ושיער!!! - הוגן, שפוי, שווה כל שקל!