דף הבית   >   נותני השירות   >   מיה קפלושניק - צלמת   >   חוות דעת של חתונה במאי

חוות דעת על מיה קפלושניק - צלמת

חתונה במאי
מאכזב
מיה היתה הצלמת הראשונה שראינו ובפגישה איתה היא הרשימה אותנו מאד ביכולות שלה וביחס. נתנה לנו לבחור בין מספר צלמי וידאו ועורכים.
בפועל ביום האירוע נראה שהיא הגיעה חסרת אנרגיות לחלוטין. כבר בשלב האיפור מה שהיא לא תפסה מהנקודה שבה היא ישבה על הספה היא לא טרחה לצלם (וזאת לעומת צלם נוסף, שלא קשור אליה, שהתרוצץ סביבי כל הבוקר). למרות שאחרנו מאד בזמנים, שלא באשמתה, בכל זאת היא היתה שאננה לחלוטין ונאלצנו לחכות לה כמעט שעה מהגעתנו לגן ועד שהיא הגיעה. גם שם לא התאמצה למצוא פריימים מעניינים או להדריך אותנו איך להוציא תמונות טובות. האירוע היה בצהריים במקום פתוח, והתחושה הייתה שהיה לה יותר נעים לשבת בשמש מאשר לעבוד. כל תמונה שרציתי הייתי צריכה לגרור אותה בכוח (למשל להצטלם עם השולחנות). רגעים שחשובים לנו היא פספסה לחלוטין, ולא היתה קשובה לצרכים שלנו. כשחברה שלי קראה לה שהולכים לזרוק את החתן לבריכה התשובה שלה היתה "אה" והיא המשיכה לרבוץ. מיותר לציין שאין לנו תיעוד של זה.
יאמר לזכותה שהיא נתנה את הדיסק לבחור תמונות תוך יומיים, אבל זה גם משום שלא עשתה עיבודים כמו צלמים אחרים (ועם שגיאת כתיב בשם חתן). מאד התאכזבנו שראינו את התמונות. היו מעט תמונות יפות, והרבה אכזבה. מה שהכי הפריע לנו זה שאנחנו יודעים שהיא מסוגלת. נאלצנו לצרף הרבה תמונות שאורחים צילמו כדי להשלים. כשניסיתי לדבר איתה על זה שאנחנו לא מרוצים היא טענו שזו אשמתי שלקחתי רק סטילס אחד (בהתאם להמלצה שלה) ושכנראה כן הייתי מרוצה כי בחרתי תמונות לאלבום.
עיצוב האלבום היה סאגה בפני עצמה...ביקשתי ממנה לקפוץ ולראות איתה אלבומים כדי להצביע על סגנונות שאנחנו אוהבים והיא נפנפה אותנו לחלוטין. שלחה מה שהיא חושבת, ופספסה מלא תמונות שבחרנו. גם רמת הגימור היתה ירודה מאד (לא שמה לב לפרטים מינימאליים כמו להפוך תמונה על מנת שהדף לא יחתוך את הפנים שלי) כך שהיה ברור שרק ניסתה להיפטר מאיתנו ולא עברה על העבודה לפני ששלחה לנו.
תהליך תיקון האלבום היה מתיש ולקח 4 סבבים כשבכל פעם אנחנו ביקשנו מספר תיקונים ומיה מצידה מתקנת רק חלק ומוסיפה שינויים בעמודים שדווקא אהבנו (כמו להוריד 2 עמודים לגמרי וכו').הגענו למצב שהורדנו תוכנת עיצוב ועיצבנו בעצמנו כמה עמודים וביקשנו ממנה "תתקני ככה". גם זה עבד חלקית. גם שכבר קיבלנו את האלבומים, היתה טעות בסדר העמודים (דוגמה נוספת לכך שהיא לא עוברת על העבודה לפני שמוסרת).
אחרי הרבה דם יזע ודמעות יצא לנו אלבום סביר, אבל זה בעיקר בזכות כך שלא ויתרנו לה והשקענו בזה שעות.
אהבתי: המחיר, הדי וי די, הפוטנציאל
לא אהבתי: את הביצוע - עצלנות וזלזול מוחלט בזמן האירוע ואחריאין לה תודעת שירות מינימלית
מחיר: 6,500
מיה קפלושניק - צלמת