לתמר המקסימה, ראשית, רציתי לאחל לך שנה טובה, מתוקה, בריאה ועם הרבה אושר:-) אני רוצה להודות לך מכל הלב על היחס החם, האמיתי והמיוחד שקיבלתי אצלך בסלון לכל אורך התהליך, החל מבחירת השמלה ועד ליום החתונה, שבו דאגת לי עד לרגע האחרון. כשנכנסתי עם ההורים שלי אליך לסלון,היה ברור לי כבר מהרגע הראשון שאני הולכת לעשות אצלך את השמלה. את בטח זוכרת שחיפשתי שמלה שתתאים לי ולאופיי המון זמן ובהמון סלונים, עד שהגעתי אלייך.ויותר חשוב, חיפשתי מקום חם, עם יחס חם, שבו ארגיש בנוח. היכולת הטבעית שלך ועם זאת הכל כך מיוחדת להבין מי הכלה שעומדת מולך ומה האופי שלה ואיזו שמלה תתאים לה, השמלות המקוריות והיפהפיות שעיצבת והיחס הנפלא שקיבלנו אני ובני משפחתי, כל אלו הם דברים שאני זוכרת ומוקירה. נהניתי מכל רגע. השמלה שעיצבת לי ולאמא שלי קצרו המון מחמאות.אז תודה רבה רבה. תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת. למי שקוראת את חוות הדעת שלי אשמח לתת המלצה גם בפלא'- 0507384666 יעל
אהבתי: את אישיותה של תמר, את קבלת הפנים החמימה, את השמלות המקוריות והיפות- זה היה המקום הראשון שלא ידעתי באיזו שמלה עלי לבחור.למעשה אהבתי את הכל:-)