דף הבית   >   נותני השירות   >   ורד יצחקי   >   חוות דעת של lia2

חוות דעת על ורד יצחקי

lia2
כתבתי עוד חוות דעת אחת
הגעתי אל ורד שלושה שבועות לפני החתונה, לאחר שהלכתי לשיער ואיפור ניסיון אצל בחורה שמאוד איכזבה אותי. רמת הלחץ שלי הייתה אסטרונומית, כי כ"כ פחדתי שלא אמצא מישהי איכותית ואאלץ לסגור עם הבחורה שלא הייתי מרוצה ממנה כלל. כבר משיחת הטלפון הראשונה ורד הייתה פשוט מקסימה, אנושית, חמה ואמפתית. היא הבינה לליבי ומיד עשתה שמיניות באוויר בכדי שנקבע פגישה בהקדם האפשרי וכך היה. כבר בטלפון ניתנה לי ההרגשה שאני בידיים טובות, ושאני יכולה להיות סמוכה ובטוחה בידיה של ורד שייצא לי איפור מרשים ומאוד איכותי ועמיד. בפגישה איתה גיליתי אדם סופר מקצועי, והיא הייתה כ"כ נחמדה ונעימה, שהיה לי ברור שאת השעות שלפני החתונה אני רוצה לבלות איתה. אני כרגע יום אחרי החתונה, ואין לי בכלל מילים לתאר! ורד התאימה לי איפור מושלם שהפך אותי ליפיפיה! המחמאות בערב החתונה היו אינסופיות! החברות שלי שכ"כ מכירות אותי ויודעות שאני לא מתאפרת ביום יום אמרו שהאיפור הזה הוא פשוט אני, ושהוא כ"כ יפה ומושלם עבורי. הייתי נסיכה אמיתית, בחיי לא הרגשתי ככה! העמידות של האיפור פשוט מופלאה, הוא לא זז בכלל!!! ומה שמדהים יותר מכל, שהחתונה שלנו כללה שינה של כמה ח'ברה על חוף הים, ובערך ב 4 בבוקר עשינו רחצה לילית. כשהלכתי לראי להסיר את האיפור, ציפיתי לקבל את פני במראה מרוחות ושחורות, אך לתדהמתי גם אחרי טבילה בים האיפור עוד נשאר מדויק ומושלם. מדהים ומומלץ מומלץ מומלץ!!!

אהבתי: את היחס והרוגע שורד מעניקה, את התחושה שאת הלקוחה ועבורך היא תעשה את הכל. ורד נותנת הרגשה שהאחריות עליה, ומכאן את רק צריכה לשבת ולהינות.... וכמובן שאהבתי את האיפור המדהים והמושלם שורד התאימה לי.
לא אהבתי: כשמדובר בורד אין דבר כזה! אני ממליצה לכל מי שיכולה לסגור איתה, ולהיות בטוחה שמאותו הרגע בתחום האיפור היא יכולה להיות סופר רגועה.
ורד יצחקי
1.8K