דף הבית   >   נותני השירות   >   GALI EVENT DESIGN   >   חוות דעת של nuritv

חוות דעת על GALI EVENT DESIGN

nuritv
גלי היא נותנת השרות שהכי נהנו לעבוד איתה בחתונה.
התחתנו בסטואה, וניפגשנו עם מעצבת הבית שנתנה לנו הצעת מחיר גבוהה מאוד עובר מעט יחסית. ניסינו להוריד אותה קצת במחיר, וכשזה לא הצליח החלטנו לנסות למצוא מעצבת אחרת.
אל גלי הגעתי ממש במקרה, וכבר בשיחת הטלפון היה חיבור. כשהיא שאלה מדוע אנחנו לא הולכים על מעצבת הבית, ואמרתי לה שהסיבה היא המחיר היא שאלה מה התקציב, וכשאמרתי לה שבסביבות 4-4.5 היא אמרה שזה תקציב סביר ביותר וניתן לעשות דברים מצויינים איתו (מעצבת הבית רצתה 6).
בפגישה איתה, היא הראתה לנו אופציות שונות ואפילו הרכיבה לנו עיצוב ב3800 ש"ח בלבד. אנחנו בחרנו לשדרג ולהוסיף תוספות ועדיין לא עברנו את ה-4500. המחירים של גלי קבועים, ואתם יודעים בדיוק על מה אתם משלמים.
בנוסף גלי נתנה לנו מתנות קטנות שעשו לנו את הארוע (כמו סלסלות עם פרחים לשושבינות שהיו לה, עוד קישוטים לפינות נוספות באולם וכו'). הכל בחיוך וברצון לעזור ולפתור כל בעייה.
ביום החתונה האולם היה מקסים! פשוט יפהפה! המשפחה והאורחים לא הפסיקו להחמיא, וגלי הייתה שם לאורך כל הזמן - תמיד מוכנה לעזור ותמיד עם חיוך.
אהבתי: את החיוך והנחמדות. בתחום בו כל אחד מנסה להוציא מהזוג כמה שיותר כסף גלי הייתה שפוייה במחירים ונתנה לנו הצעה מעולה והלכה לקראתנו בכל מה שאפשר.בנוסף הבחורה סופר מיקצועית, ועיצבה את האולם מדהים.אל תהססו!!!
לא אהבתי: אין דבר כזה. משולם.
מחיר: 4,500
הערות לגבי המחיר: ניתן היה גם ב 3800. אנחנו שידרגנו.
GALI EVENT DESIGN
1.4K