התחתנו ב-4 ביוני, 2010 חתונת שישי בצהריים בירושלים. אלי היה הצלם שלנו, יחד עם צלם נוסף בשם אריאל. היה לנו חשוב למצוא צלם שנרגיש איתו בנוח בייחוד בהכנות ובתמונות שלפני החתונה כדי שנגיע לטכס רגועים. בהחלט אלי ואריאל היו מאוד נעימים ונינוחים, צחקו אותנו ועזרו להעביר את הבוקר בכיף! הם הגיעו לפני הזמן כדי לצלם את ההכנות והרגשנו מאוד טבעיים לידם. במהלך החתונה הם המשיכו להיות נעימים ולא הפריעו לאורחים, ממש לא הרגשנו אותם וכולם יכלו להתנהג בטבעיות התמונות יצאו מאוד יפות וזה היה תענוג לשלוח לאורחים את המצגת עם תמונות נבחרות מהחתונה שאלי הכין עבורנו ואת הלינק לאתר, זה חסך לנו הרבה טרחה אחרי החתונה. אנחנו לא מרגישים כלל את החסרון של הוידאו שעליו ויתרנו מראש.
הם בהחלט לא משקפים את היחס הרווח בקרב הספקים בתעשיית החתונות אלא מתייחסים בכבוד וברגישות....
אהבתי: את היחס החם והרגישות במהלך היום וגם לאחר מכן. את האהבה למקצוע והפרגון האמיתי והשלם שמאוד נדיר למצוא בתעשייה הזו.את הפתיחות לשמוע משוב על התמונות אחרי החתונה ולעשות הכל כדי שנהיה מרוצים וכדי ללמוד לאירועים הבאים. לא אהבתי: היו כמה נקודות קטנות שאלי לא חשב עליהן בעיקר סביב ניצול העובדה שיש שני צלמים. אלי קיבל אותן ובהחלט מעוניין לשפר.