חיפשנו, כמו כולם, צלם שיהיה מעולה מבחינה מקצועית, עם מחירים סבירים ושיהיה גם בנאדם שאפשר לעבוד איתו אם יש בעיות מענות וכו' (בכל זאת, חתונה...). אחרי שקראנו הרבה חוות דעת בכל מיני מקומות (וגם כאן כמובן) התקשרתי לארז ונפגשנו איתו. די מהרגע הראשון איתו אפשר להבין שזה אדם שאפשר לדבר איתו, לצחוק איתו אבל גם לראות שהוא יודע מה הוא עושה ושאפשר לסמוך עליו. אז סגרנו איתו!. היה תענוג לעבוד איתו- מהצילומי- חוץ- כמו רוב הזוגות, היינו לחוצים והוא עוזר להשתחרר נורא מהר,. בחתונה עצמה, יש לארז ולצוות שלו (אני זוכר רק שם אחד- ששי, אבל היה עוד אחד לפחות- מתנצל...) את התכונה המדהימה, שכל מקום שאתה הולך אתה רואה אותם אבל לא בצורה שמעיקה עליך, אלא יותר כמו "בואנה, איך הגעת לכאו?", הם יודעים איך לתפוס סצנות מיוחדות- הרבה מזה ראינו בסרט אח"כ- . אתה לא מרגיש שהצלם מנסה להעמיד אותך בפוזיציות שלא נוחות לך, הרבה יותר קל להרגיש טבעי ומשוחרר- זה מה שרצינו בדיוק וזה מה שקיבלנו.
אבל הכי חשוב זה היחס שקיבלנו לאחר החתונה. אנחנו טסנו לחו"ל מייד אחרי החתונה- כשחזרנו- כבר היו לנו תמונות ביד- ויאללה תתחילו לבחור (יותר מ2000 נראה לי). האיכות של התמונות היא מדהימה (אתם יכולים לראות באתר שלו). הוא היה מאוד סבלני איתנו בכל תהליך בחירת התמונות לאלבום (לקחנו דיגיטלי גדול+שני אלבומי הורים- יצא יפהפה- תודה ששאלתם). את הסרט לקח קצת זמן לקבל (אנחנו משכנו לא מעט זמן... אז אין תלונות), כשקיבלנו אותו, היו דברים שפחות אהבנו. מה שכן אהבנו, זה שארז מבין שלא כל זוג רואה את החתונה שלו באותה עין כמו העורכת של הסרט- שלא משנה כמה היא טובה- היא לא תצליח להכנס לחלוטין לראש של הזוג. בכל מקרה, אנחנו היינו מאוד בררנים. העניין עם ארז, שוב, זה שכיף לעבוד איתו, וגם אחרי ששילמנו את הכל , אין הרגשה שזהו- אי אפשר לתקן. הוא עבר איתנו על כל מה שרצינו (לא משהו מובן מאליו חברים...) , וקיבלנו סרט כמו שרצינו. אנחנו גרים בארה"ב- התקשורת קצת יותר מסובכת ולמרות זאת- זה פשוט תענוג לעבוד עם בנאדם שמחזיר לך תשובות מהירות, מוציא עדכונים, ובסוף דואג שתיהיה מבסוט לחלוטין.
אין לנו שום ספק שאם אתם מחפשים צלם (וצוות) מעולה- גם מקצועי וגם אדם טוב- תלכו על ארז (טוב, תיפגשו איתו, תבינו שצדקנו ואז תלכו איתו!)
סיון ואביבה....