מקום מקסים, מעוצב, ולא פחות חשוב – ידידותי, ישר, הגון ושכיף לעבוד איתו.
הרבה מאד אורחים שיבחו את העיצוב (כשבכלל לא היה עיצוב, ככה הגן בא – נקי ומעוצב מעצמו) ואת נוחות ההגעה (ממש ממש קרוב למחלף שמריהו, נוח מכל הכבישים). אנחנו מאד מרוצים מהעבודה איתם, הם שמו לב לפרטים ומילאו בקשות שונות שלנו, והם היו עוד סופר נחמדים ונתנו לנו משהו שהיה לנו חשוב מאד – להשאר לישון במקום.
לשים לב שלמקום אין קייטרינג וצריך לבחור בנוסף בחברת קייטרינג (מה שהתאים לנו) אבל כן יש בר ספציפי שעובד איתם (אימג'ן) שהיה בסדר גמור איתנו.
הווליום של המוזיקה שם יחסית נמוך מה שמאד מאד מצא חן בעיניי האורחים המבוגרים שיכלו לשבת בשולחנות ולדבר בשקט, ועדיין ברחבת הריקודים הייתה מסיבה מטורפת....
אהבתי: כל הזמן נחמדים, גם אחרי שסוגרים איתם, בודקים מה קורה איתנו והולכים לקראתנו. העיצוב והטיפוח של הגן ראויים לשבח! לא אהבתי: הייתה איזושהי אי הבנה (לפי דברי הקייטרינג שלנו) של מנהל האירוע מטעם המקום, שגרמה לסגירת מזנונים יותר מוקדם ממה שסיכמנו. המקום הוא מאד בסגנון של "גן" ולכן קשה להקרין שם קליפים (אפשר לשכור מקרן, שתולים מעל רחבת הריקודים, אבל שולחנות מרוחקים לא רואים) הערות לגבי המחיר: המחיר ליום חמישי בקיץ, ולא כולל תוספות שחייבים לקחת - תאורה, הגברה וכו'