המקום הכי מדהים לאירועים!!! היינו בהמון גני אירועים עד שסגרנו עם יקבי קיסריה. ברגע שהגענו למקום ידענו ששם אנחנו רוצים להתחתן. המקום מקסים. זהו לא גן רגיל, אלא מקום ייחודי ביותר. הגן כולל עתיקות, שמוארות בלילה ומתקבל מקום מאוד רומנטי ומקסים. כל האורחים שלנו אמרו שהגן היה מדהים ביותר. כמו כן, הגן כולל חלקים שונים לקבלת הפנים, לאוכל ולרחבת הריקודים, דבר שתרם מאוד להרגשת המרחבים ואפשר לאורחים לדבר מבלי לצעוק גם בזמן הריקודים. ואין מלים לומר על הצוות - שרית, בנצי ומצליח עשו הכל על מנת שהאירוע שלנו יהיה הטוב ביותר!!! הגענו מספר פעמים למקום והם זכרו בדיוק מי אנחנו, כמה מוזמנים יש לנו, איך ביקשנו שהגן ייראה ועוד ועוד. תמיד הכל נעשה בחיוך ובנועם. הרגשנו תמיד רצויים לפני האירוע וכמובן במהלכו. האירוע שלנו היה מושלם!!! כל מה שסוכם עם הגן לפני האירוע התבצע ואף הרבה מעבר לכך. השירות היה מעולה. בנצי - היית מדהים! לא נשכח איך עזרת לנו ברגעים הכי מלחיצים לפני החופה!! איך סידרת את השולחנות בצורה שנתנה תחושה של מרחב במקום הרגשה שיש מעט אורחים (היו לנו יחסית מעט מוזמנים לגודל הגן). והאוכל - כמה שבחים קיבלנו ואנחנו עדין מקבלים על האוכל. כל האורחים אמרו שהאוכל היה מעולה!!
תודה לכם על הכל!!...
אהבתי: את היחס החם מכל הצוות בגן שדאג שהאירוע שלנו יהיה מושלם!!! שאפשרו לנו לקיים אירוע עם מינימום של 150 אנשים ביוני, למרות שיש שם אירועים כל ערב.שהאורחים עדין מתקשרים מוקסמים מהמקום המיוחד, מהאוכל, מהאוירה, מהשירות, מהמוסיקה שלא הפריעה למי שלא רקד, מהמרחבים הגדולים שאפשרו לילדים לשחק. בקיצור הכל!!! לא אהבתי: שהפרחים לא כלולים במחיר של העיצוב הבסיסי ושאין רמקול לקבלת הפנים