התחתנו ב-22/6/10 והיה לנו אירוע מדהים, המקום יפייפה וראוי לציון מנהל האירוע מאיר שנענה לכל הבקשות שלנו והיה פשוט מקסים. הבעיות מתחילות ונגמרות בדרך ניהול העניינים "למעלה", מעבר לזה שבשביל אירוע טוב צריך לשדרג הרבה דברים בעצמך, חלקם מאוד בסיסיים כמו כסאות בר בקבלת פנים שהשכרנו בעצמנו כי אין במערה, או כוסות שמפניה שהשכרנו שגם אין, דבר נוסף שהפריע זה הפסקת חשמל בת שתי דקות שהיתה במהלך הריקודים.
אבל שוב, כל זה נסבל איכשהו ואירוע מדהים שהיה לנו היה צריך לכסות בקלות על כל הבעיות ה"קטנות" האלה.
ישנו כנראה מין נוהל במערה שיומיים לפני החתונה בשיא הלחץ דוחפים אותך לקיר בידיעה שעכשיו אפשר לדרוש ממך כל דבר, וכך יומיים לפני החתונה, שבועיים אחרי שמסרנו את מספר המוזמנים הסופי שלנו, התקשר אחד המנהלים עם כל מיני "השגות" על מספר המוזמנים שדיברנו עליהם, ודרש שנעלה את מספר המוזמנים או שלחילופין נשלם יותר פר מנה כי המספר שונה ממה שכביכול סגרנו בתחילה, האמת היא שלפגישה הראשונה שלנו עם אותו "מנהל" הגענו בעקבות מחיר למנה שהוצע לנו, והערכת כמות המוזמנים היתה ראשונית ומקרית שבועיים אחרי שהחלטנו להתחתן ומספר חודשים לפני ולא נאמר בשום צורה שהמספר שאנחנו מהמרים עליו עכשיו, יומיים לפני החתונה ישב לנו על הצוואר כשאנחנו יודעים שאותה הערכה ראשונית ירדה ב-70 מוזמנים, מיותר לציין שלא התרשמנו בשום צורה שאנחנו מתחייבים לאותו מספר מוערך, כי באותה פגישה התבקשנו להעריך ובטח לא להתחייב.
כך יצא שאולצנו יומיים לפני החתונה "להתפשר" ולהתחייב על 30 מוזמנים יותר ממה שידענו שיגיעו, ככה זה כשאתה עם הגב לקיר.
במציאות הגיעו 10 אנשים פחות ממה שהערכנו בסוף, וכך יצא שנדרשנו לשלם על 40 מנות מיותרות כשעל 30 מתוכם ידענו מראש. כשהגענו לשלם וניסינו להגיע לאיזשהו הסדר או התחשבות, הצענו לחלוק בינינו את הנזק, נתקלנו באזניים ערלות וביחס קר ומתנשא שהשאיר טעם רע מאוד אחרי יום באמת מופלא שהיה לנו.
דבר נוסף שיש לציין באותו הקשר ומעבר לו, לחיצת ידיים זה לא הצד החזק במערה, לכל לחיצת ידיים יש רק צד אחד, וזה הזוג הנישא, אם אותה לחיצת ידיים לא מתאימה למנהלי המערה הם יכולים יומיים לפני החתונה, וגם אחריה, להתעלם מכל לחיצת ידיים שהיתה...חבל...