קשה לבחור אולם, ללא ספק. אבל בפעם השניה שהגענו לבית הלורדים, ידענו ששם נתחתן.
התחלנו לחפש אולם חודשיים לפני התאריך המיועד, וכיווננו למחירי "הדקה ה-90".
בפעם הראשונה שהגענו, נפגשנו עם איציק. באופן מיידי הוא ארגן לנו טעימות - לא חיכה ש"נראה רצינות" או כל דבר אחר - פשוט היה בטוח במה שיש לו להציע, וזרם איתנו לגמרי, כנראה שהוא ידע שנחזור.
סגרנו איתו על הדיל של בעלי המקצוע, +300 איש, כשמנה של כל אחד אחרי במחיר זול יותר.
העבודה איתם תמיד הייתה לא לחוצה. הרגשנו שלאיציק חשוב שהאירוע יהיה מושלם, כמו שאנחנו רצינו. כשאמרנו לו שאנחנו רוצים חתונה הפוכה, הוא הלך איתנו לגמרי, כשבמקומות אחרים עיקמו את האף.
כמובן שהתמקחנו קצת (בדיעבד אפשר היה יותר, אבל לא נורא), וקיבלנו הנחה + 2 אלבומים נוספים להורים.
לכל אורך הדרך פינקו אותנו, הוסיפו לנו דברים ללא תוספת תשלום וכו'.כשהגענו ביום החתונה, נכנסנו וראינו את הסידור היפהפה של האולם - הכל היה כמו שתוכנן, סידורי שולחנות, ריהוט בקבלת הפנים - נהדר. לפני שירדנו לקבלת הפנים, איציק התעקש שנשב ונאכל - כמה שזה היה חשוב. הייתה לנו מלצרית מקסימה ששירתה אותנו ודאגה לנו לאוכל - ישבנו בנחת בחדר המשפחה ונרגענו מהלחץ של היום, וכמובן שנהנינו מהאוכל, ועדיין נהנים מהשאריות שלקחנו הביתה! :)גם האורחים לא הפסיקו לשבח את האוכל הנהדר.
מוטי, מנהל האירוע, הוא ללא ספק מקצוען אמיתי. תקתק הכל, הכל היה מדוייק, מתוזמן להפליא ומבוצע עם חיוך.
באמצע האירוע הכלה רצתה להתקלח - חדר המשפחה היה נוח וזמין, וכמובן שפרטי שלנו, לכל הערב.
משהו חשוב - המלצרים פירקו את השולחנות רק כשכבר לא היה אף אחד סביבם, דבר שהרגיז אותי באירועים במקומות אחרים והיה לי חשוב שלא יהיה.
גם כשכבר כולם הלכו (שתיים בלילה) ונשארנו רק המשפחה, ביקשנו ממוטי כוס קפה, וקיבלנו.היה פשוט ערב נהדר, אין לנו מילים אחרות לתאר.
תודה על הכל!!
דנה ויוגב, 16.6.10...