דף הבית   >   נותני השירות   >   אנה קיסר Anna Keisar   >   חוות דעת של jen18s

חוות דעת על אנה קיסר Anna Keisar

jen18s
אני הגעתי לסלון כלות של אנה קיסר ופשוט התאהבתי!!! תמיד ידעתי שכשאני אתחתן הבעיה היחידה שתהיה היא עם השמלה- כי קשה לי להתחבר לשמלות כלה- מכל הקטלוג "מתחתנים" השמלה היחידה שאהבתי הייתה של אנה קיסר! הסלון הראשון שהלכתי לראות היה של אנה קיסר! הגעתי לשם והתרשמתי מאוד לטובה מהסטודיו המדהים ביופיו ומהצצות המקצועי! מדדתי את השמלה והרגשתי שזאת האחת!
אנה ליוותה אותי בכל החודשים טרם החתונה- יש לציין שקיבלתה בסבלנות ובהרבה חן וסימפטיה כל בקשה שהייתה לי- היה לי בחתונה ריקוד של כל החברים עליו התאמנו חודשיים, ביקשתי מאנה כל פעם לקחת את החצאית שמתחת לשמלה כדי שאוכל להתאמן איתה בריקוד, יש לציין שכמובן נענתה תמיד בחיוך גדול! כחודש לפני החתונה החלטתי לשנות משהו בשמלה שגרם לאנה ולצוות לעבוד שעות נוספות, מאוד שמחתי שהייתה אוזן קשבת ותמיד נענתה בחיוב לכל שיגעון שלי! זה ממש לא מובן מאליו! בשבוע שלפני החתונה החלטתי שאני רוצה לקצר את השמלה כי קניתי עוד זוג נעליים יותר נוח, כמובן שאנה לא נלחצה ובחיוך המקסים שלה נענתה לבקשתי ושוב עוד עבודה שיצרתי לה ולצוות!! כיף גדול שהכל התקבל בהבנה גדולה ובחיוך מרגיע!
אהבתי: את השעות המטורפות שאנה והצוות עובדים- תמיד קיבלו אותי בזמנים שנוחים לי, הבנות החרוצות שלה מתחילות לעבוד ממש מוקדם בבוקר עד מאוחר בלילה, הכל היה מוכן בזמן!תודה רבה גם לאולה אחת העובדות שבאמת עבדה יום ולילה כדי לתקן ולתקן כל פעם את הבקשות המוזרות שצצו מכיווני!אהבתי שתמיד היה לאנה אכפת מה היה רצוני ולא חשוב כמה עבודה נדרשה על מנת לשנות!
לא אהבתי: אין כזה דבר- פשוט הסתדרנו מעולה- יש לאנה יחסי אנוש מצויינים!
הערות לגבי המחיר: הוגן מאוד ולא פלצני כמו המחירים בתל אביב- שווה כל שקל!!
אנה קיסר Anna Keisar