דף הבית   >   נותני השירות   >   פוטו ויקטוריה   >   חוות דעת של jenyandronen

חוות דעת על פוטו ויקטוריה

jenyandronen
בינוני
סגרנו איתם לאחר התלבטויות קלות ובסך הכל אנחנו לא מצטערים. ביקשנו צלם סטילס שהיה אצל החברים שלנו ושהמליצו לנו עליו. זה אכן מה שקיבלנו. תומר ליווה אותנו משעה 15:00 בערך עד סיום הערב והיה מקסים. דאג לכוון אותנו כשצריך ולתת לנו לזרום כשצריך. התוצאה - תמונות טבעיות (לפחות חלקן) ולא יותר מידי קטשיות. בנוסף, הוא אחלה בן-אדם, מצחיק וזורם, יודע את העבודה ובעל ניסיון רב - מה שעוזר לזוגות כמונו, שצילומים זה לא הצד החזק שלהם. בנוסף הוא מאוד חברותי, תקשר נפלא עם כל המשפחות שלנו, שם דגש על הקרובים ובסוף הערב אפילו שאלו אותנו האם אנו מכירים אותו לפני.
גם צלמי הוידאו היו אחלה, עשו את עבודתם במקצועיות ותמיד דאגו להיות בקרבנו.
מצד שני, היו גם כמה דברים שלא אהבנו. רוב האורחים שלא רקדו וישבו בשולחנות האחוריים, בכלל לא מופיעים בתמונות הסטילס. מיותר לציין כמה זה מפריע לנו ולמשפחות שלנו. אין לנו שום תיעוד לכך שהם היו שם וכשהם מבקשים לראות תמונות, כולנו נאלצים להתחמק בתירוצים מפגרים.
בנוסף, לקח המון זמן עד שרוב התמונות עלו ובצורה שניתן לראות אותן. נאלצנו להתקשר לשם מספר פעמים עד שהעניין סודר. למעשה, עדיין חסרות תמונות מסלון כלות.
דבר שלישי, המקום מסחרי מידי. היחס הוא ממש טוב עד לסגירת החוזה, ואחר-כך, מתחיל להדרדר. כשתקשרו לקבוע איתנו פגישה מקדימה בנוגע לצילומים, זה היה נשמע כאילו מזמינים אותנו להעיד בבית משפט - כל התקשורת הייתה מאוד לא אישית ומרוחקת. כזוג לפני אירוע כה חשוב בחייו, ציפינו לקבל יחס יותר אישי.
בנוסף, כשבאנו לסגור את הצילום, הם כמעט וגררו אותנו לראות את שאר הספקים שישבו אצלם, מה שהיה מאוד מיותר ולא מתחשב בנו, כי הראנו סימנים ברורים לכך שאין לנו צורך בכל זה ושיש לנו עוד דרך ארוכה הבייתה (יצאנו משם ב- 22:00 בערב, אחרי שעתיים בפנים. ממש מוגזם). אחר כך לפחות פעם בחודש איזה ספק שלהם היה מתקשר אלינו לראות האם נסגור איתם, גם כשאמרנו כבר לפני שאין לנו עניין בהם.
הכי רחוק הגיעו החבר'ה מעיצוב, שהציעו מחיר מוגזם לחלוטין, ואז התקשרו ואמרו שאם אני אוותר על עיצוב חופה שאהבתי, הם יורידו לי במעט את המחיר. ממש תודה. לא רק שהם מציעים לי מחירים מופקעים, הם גם חושבים שניקח אותם כי הם יתנו לי חופה שאיני רוצה במחיר קצת יותר זול.
אהבתי: את הצלמים, שהיו מקסימים והשתלבו עם האורחים, שכמעט ולא הרגישו אותם (אנחנו שונאים שבכל חתונה יוצא לנו להידחף לפחות פעם על-יד צלם).ואת התקווה להמשך, שהאלבום והדי.וי.די יצאו יפים ומושקעים ולא נצטרך להתאכזב מדברים נוספים.
לא אהבתי: דברים שציינתי מקודם ואת העובדה שסיכמנו איתם על דרך תשלום מסויימת, וכשהגענו לפגישה שנייה, הם התנערו מכך לגמרי ונאלצנו (אחרי ויכוח וירידה במצב הרוח) ללכת לפי הדרך שכל הזמן ניסינו להימנע ממנה. מה גם, שבמהלך הניסיון להבין למה הם לא עומדים בהסכם הראשוני, הם הציגו זאת כאילו הדבר בכלל לא סוכם איתם, ומכך משתמע בעצם שאנחנו לא דוברים אמת.
מחיר: 8,200
הערות לגבי המחיר: לצלם סטילס ושני צלמי וידאו. מחיר ממוצע בימינו, מה שאומר שאפשר להתמקח
פוטו ויקטוריה