דף הבית   >   נותני השירות   >   האחוזה בית חנן - גן ארועים   >   חוות דעת של עדי מזי

חוות דעת על האחוזה בית חנן - גן ארועים

עדי מזי
רמה מקצועית טובה ביותר!
שנים של ניסיון באירועים ברמה גבוהה, מכובדת ואיכותית. יש להם סטנדרטים גבוהים להכל והם יודעים בדיוק מה לעשות כדי שהחתונה שלכם תהיה הכי טובה ומהנה שיש. התחתנו ביום שישי בצהריים בתחילת יוני. היה חם אבל לאף אחד זה לא הפריע! כולם רקדו ונהנו ולא מפסיקים להחמיא לנו על כמה שהחתונה היתה מיוחדת וטובה. נתחיל מההתחלה- עבדנו עם תקציב והאחוזה היא מקום יקר, וההצעה שלהם היא חבילה הכוללת דיג'יי (לקחנו את שחר מדה פלוס- מעולה!) ובר פינדה המצויין. לאחר שהשוויתי לעוד מקמות וספקים הגעתי למסקנה שהמחיר גבוה מעט יותר אבל אין שום צורך להוסיף כסף על דברים נוספים כמו באולמות וגנים אחרים. וגם לא צריך עיצוב כמעט.. באחוזה יותר יקר- וזה מוצדק ושווה את הכסף. אני ובעלי הטרי לא רצינו להתפשר על איכות האוכל והשתיה ועל הרמה של המקום. באמת לא היה לנו למה לדאוג הכל עבד מעולה ועל השקט הזה והיכולת להנות מההכנות ומהחתונה עצמה- שווה לשלם למקום טוב. היה כיף וטיפלו בנו היטב. החתונה הסתיימה מאוחר אפילו ליום שישי (עד הרגע האחרון רקדו ואכלו..) וקיבלנו כמות אוכל הבייתה שאין לתאר.. את הכוס השבורה מאי החמוד הביא לנו בקופסה.. האכילו אותנו ודאגו לנו כל החתונה.. היה מעולה!!
אהבתי: איכות רמה ומקצועיות!!! יש עם מי לדבר ויש מענה להכל!אני רוצה לגור במקום היפה הזה! רוני, נועה מהמשרד- מקסימות! מאי מקייטרינג טעם וצבע- מקצועי וקשוב להכל! מנהל האירוע שלנו היה מעולה!הכל כמו שצריך!מחירים- כ 90 אלף(לפני מעמ ושדרוג בר) ל 300 ראשונים- כולל DJ ובר. יום שישי. אורחים נוספים: 273 למנה.
לא אהבתי: אין אצלם הנחות כלל, זה נראה קשוח בהתחלה אבל יש סיבה לזה.. תבקשו הטבות נוספות- אנחנו קיבלנו מצננים, שוחלנות מרובעים, עוד מנות מסתובבות וכו וכו... דרך אגב- קייטרינג הבית טעם וצבע מצויין! בהצלחה ומזל טוב!
מחיר: 300
הערות לגבי המחיר: 273