תצפית, המקום בו התחתנו, הוא אחד המקומות המהממים באזור המרכז, נטול נפיחות מיותרת, המוכרת היטב בגנים באזור השרון והמרכז, ההנהלה חמה ומחבקת, האוירה קסומה, האוכל מעולה, ובאמת שכל האורחים שלנו היו כל כך מרוצים ומופתעים מהמקום הזה שממש נמצא "מתחת לאף"...
כשהגענו לראות את הגן ידעתי שזה המקום, ולמרות חששיו של בעלי מאירוע שכולו בחוץ, לא הרפיתי ומהר מאד סגרנו.
אהובה וציפי, כל אחת בדרכה, עשו את המירב כשליוו אותנו ברקימת האירוע היפה שיצא, הקשיבו לכל טענה,
והיו לגמרי לארג'יות. אין הרבה מקומות שנותנים תרומה כל כך גדולה בעד המחיר ויחס משפחתי כמו שקיבלנו.
בערב עצמו נפעמנו מהיופי של המקום, אהובה וציפי הקיפו אותנו בשמחה וחיוכים, והיה לנו פשוט כיף..
מה שטוב בתצפית הוא שהחבילה שמקבלים היא די מלאה, ולא מותירה הרבה מקום להסתבך ולהתלבט :) -
מעצב החופה בועז היה פשוט נחמד ונעים היה לעבוד איתו, והחופה הייתה פרחונית ויפהפיה, מעל הבריכה. הוא מציע מספר עיצובים אפשריים ואפשר עוד קצת לשחק ביניהם.
העיצוב הסטנדרטי על השולחנות ובכניסה הוא מאד עשיר, הרבה יותר משאר האולמות/גני האירועים.
ספקי התאורה וההגברה והמסכים הם חיצוניים אך עובדים באופן קבוע עם הגן. חשוב ליצור איתם קשר לפני האירוע ולא לפספס את זה, כי אנחנו למשל התאכזבנו מאד מאיש המסכים שאול שלא הודיע לנו שאת התמונות חייבים להביא בצורת דיסק DVD ולא תמונות שמעלים למחשב דרך זיכרון נייד.. וכך בעצם לא ראו אף תמונה שלנו כל האירוע על המסכים...
חשוב ביותר ליצור קשר עם מנהל האירוע יום-יומיים לפני החתונה, בכדי לא להרגיש בלחץ. עמי, מנהל האירועים בגן, עשה איתנו היכרות 5 דקות לפני החופה, והרגשנו שהוא הלחיץ את כל האנשים המעורבים במקום לתת תחושת רוגע וביטחון, מה גם שהמלצרים מיהרו לפנות את השולחנות מוקדם מאד בערב והוא לא עשה דבר למנוע זאת, חבל שאנחנו לא שמנו לב לשעה ולמה שקורה מסביב. בנוסף, הוספנו ופל בלגי לתפריט, ובשביל שיראו אותו, ביקשנו בפירוש שיהיה על הרחבה. לעומת זאת, באירוע עצמו הבר היה מאחור במזנונים, כך שמי שרקד פיספס אותו, ודי התאכזבנו מזה שהחברים ששמחו איתנו לא זכו להנות מהצ'ופר הזה..
למקום יש מטבח משלו, מה שמהווה יתרון מצוין, מה גם שהוא מנוהל ע"י אחד השותפים.. בקיצור בידיים טובות.
קראנו פה במקרה על עניין הגשר לחופה, אצלנו גם כן לא ידענו מזה באופן ברור, והרבה אורחים הביעו קצת כעס על כך.. מה שיצא הוא שרק החברים שלנו התגנבו מהצד, מעל סלעים וצמחיה, וקפצו עלינו בחיבוקים ונישוקים... הדודות יחכו לאירועים אחרים.. אפשר למצוא בזה דווקא יתרון :)
חשוב לשים לב שהשער הקטן שמפריד בין הגן למשרדים, האולם והקאנטרי יהיה סגור ושיהיה מאבטח.
עוד דבר חשוב, הוא לשים לב שהסדרנים יוצאים בזמן, כי אצלנו קרה בלבול, הרבה אנשים נכנסו מהיציאה כי לא עמד שם סדרן בהתחלה, ולא הבינו איפה אנחנו..
הברמנים היו מקסימים, בייחוד הברמן הראשי, עם החיוך הרחב שלו, ייעץ לנו בכל שאלה והיה כל כך מסור וסבלני!
**קיים גם אולם אירועים, לאירועים קטנים יותר. חשוב לשים לב שהכניסות שונות, ושההכוונה תהיה נכונה.
ברגע שיודעים את הדברים האלו מראש, (כמו גם להכין מפה קצת יותר מדויקת ועדכנית, אבל לא חובה!)
ומתארגנים קצת, זה באמת יכול להיות אירוע מעל למושלם :) שווה לבדוק !...