אם הייתי יכולה לתת יותר מ-5 כוכבים, הייתי נותנת.
מראש ידענו שהולך להיות לנו אירוע גדול, בסביבות ה-750 איש, וידענו שזה מסבך את העניינים. בהתחלה עוד ניסינו להשתלט על הכל בעצמנו, אבל מהר מאוד גילינו שלתכנן חתונה גדולה ולנהל חיים במקביל זה לא בדיוק אפשרי. לא חשבנו בכלל על האופציה של מפיקה עד שנטלי פנתה אלינו בעקבות בעלי שנרשם באתר שלה. אמרנו שניפגש איתה, וחשבנו שנגיע לפגישה, נקבל מחיר אסטרונומי ונרד מזה. לתדהמתנו, המחיר שנטלי נתנה לנו עבור הפקת כל החתונה (7 חודשים של עבודה רצופה!) עם נוכחות וניהול יום האירוע מתחילתו ועד סופו, היה נמוך על גבול המצחיק. בהשוואה לכל הוצאות החתונה, ההוצאה הזאת היא די חסרת משמעות, אבל כל-כך משתלמת...
נטלי פתרה לנו את כל הבעיות, החל מתיאום פגישות עם ספקים בזמן ובמקום שהתאים לנו, ניהול חשבון מדוייק של הוצאות החתונה וניהול מו"מ על הנחות ומחירים מיוחדים, ועד יום החתונה עצמו, שבו היא הגיעה לאולם ב-7 בבוקר ולא עזבה עד אחרי שיצאנו. כל פרט קטן היא טיפלה באופן מושלם, תיאמה בין ספקים, ארגנה פגישות, הוציאה לנו את המחירים הכי טובים מהספקים שבחרנו (כל ההנחות שהיא ארגנה לנו כבר מזמן כיסו את עלות ההפקה...), עזרה לנו בסידורי ישיבה, עשתה אישורי הגעה, ונענתה לכל גחמה קטנה שלנו. והכל- עם חיוך ענק ובכיף גדול.
מהרגע שהחלטנו לקחת אותה, ועד עכשיו- שבוע אחרי החתונה, אנחנו לא מפסיקים לומר עד כמה משתלם להיעזר בה. היא בחורה מקסימה, מקצועית ומסורה. אפילו שהיא מנהלת כמות לא קטנה של אירועים במקביל, היא תמיד נותנת לזוג הרגשה שהם האירוע היחיד שלה, ושהם בראש סדר העדיפויות אצלה.
בנימה אישית:
נטלי, החתונה שארגנת לנו הייתה התגשמות חלומותנו. הכל היה מדהים, ודפק כמו שעון. כל האורחים עדיין מדברים על החתונה המדהימה, והכל בזכותך. אפשרת לנו לארגן חתונה מושקעת ומושלמת על לפרט האחרון, וגם לנהל חיים מחוץ לתחום החתונה- להתרכז בלימודים, מעבר דירה ודברים אחרים. באמת שזה לא מובן מאליו. חוץ מזה, ההתנהלות מולך הייתה תענוג. ענית בסבלנות לכל בקשה, לכל פנייה שלנו ושל ההורים שלנו, גם כשכבר קצת הצקנו. בלב מלא אנחנו מודים לך על הכל- כל שיחת טלפון, כל שנייה של עבודה מולך הייתה כיף גדול. אנחנו כבר מתגעגעים לשיחות טלפון ממך!
בתודה רבה ואהבה גדולה,
דניאל ואיתמר, 8.6.2010...