הי. אני לא ממהר לכתוב על ספקים ותחשבו שזה מוזר שאני כותב עליהם לפני החתונה, אבל אחרי שבדקתי לפני החתונה משהו כמו 11 אולמות ומספר קייטרינגים, אני מרשה לעצמי לשבח את המקום הזה עוד לפני האירוע. הסביה היא שבפגישה שלנו עם שמעון הבן אדם פשוט נכנס לי ללב וגרם לי להרגיש ולהבין כי עשיתי את הבחירה הנכונה. ישבנו איתו לפני סגירת החוזה, ובכל דבר שהיה קשה לנו (תנאי תשלום ודברים אחרים) הוא התגמש ועשה הכל בכדי לעזור ולהקל עלינו. השרה אווירה מאוד נעימה, נתן לנו המון בטחון, ייעץ בהמון דברים וניסה לעזור גם בדברים שלא קשורים לבראף עצמו. גם לגבי הבר, הוא היה כנה ואמר שכדאי לשדרג הבר עצמאית (הוא נתן לנו צ'ופר בירות) והציע אפילו לרכוש בעצמו משקאות אנרגיה במחיר מוזל בכדי להקל עלינו.
שבוע שעבר היינו בארוחת טעימות והיה פשוט מ-ה-מ-ם. האוכל, וזה אני יודע כי כבר טעמתי את בראף פעמיים באירועים שהייתי בעדן על המים היה באמת מעולה. היו קשובים לצרכינו, צ'יפרו בעמדה נוספת ועוד דברים קטנים שעושים את הערב גדול.
אני אומר זאת באחריות מלאה - אחד הספקים הכי נעימים וצנועים לעבוד עמם. מומלץ בחום!!!
אהבתי: את היחס, הגישה, המקצועיות והטעם של האוכל. מחיר: 300 הערות לגבי המחיר: קצת פחות מ300 כי סגרנו LAST MINUTE