לפני כמה שנים הייתי שם בחתונה-החופה היתה על הגג ושם גם הבופה והמנות באולם והיה יפה אז המקום היה חדש.
עכשיו הייתי בבריתה של הילדה שנולדה לאותו זוג . היה אירוע קטן מבחינת מספר המוזמנים ולכן היה על הגג. עיצוב מושקע עם בלוני גז של דובי ומטבע שוקולד על כל צלחת שכתוב עליו מזל טוב.
הבופה היה טוב –דוכן סביח,פסטה, סיגרים ופסטלים ,עוף בשומשום , דוכן עם סלטים ודגים ועלי גפן.
האוכל מצוין.בתחילה מנת סלטים שונים עם פוקאצ'ות חמות וטריות. לאחר מכן בשרים .אהבתי את סגנון ההגשה שמביאים פאילה ענקית של כל סוגי הבשרים לשולחן וכל אחד מוזג לעצמו. היה כבד,פרגית ,בשר ושניצלונים. וכמובן התוספים הרגילים של תפו"א ואורז. ולבסוף לכל שולחן צלחת גדולה עם 2 סוגי עוגות וגלידה וכל אחד לוקח מה וכמה שרוצה.שילוב מדהים בין הרעיון של בופה להגשה כי כך למעשה לא נוצרים תורים סביב האוכל ,אך גם יש הרבה מאוד אוכל ואין דילמה של מה אני אבחרJ המלצרים הביאו עוד ועוד מנות וקערות של מנה עיקרית קינוחים ותוספות מבלי שמה שהיה על השולחן הסתיים. נוף יפה של הגג. מיקום מצוין ליד הת"מ בפתח תקווה –מרכזי ולא חור...
הידיד שלי (שנולדה לו ילדה)אמר כי בעלי האולם עודדו אותו לערוך את האירוע בערב והמחיר היה טוב.
מצ"ב תמונות להמחשה
עיצוב שולחן