עומר הוא מקצוען אמיתי. ואמן. יש בו אהבה לעיצוב שיער שלא נתקלתי בה אצל הרבה ספרים. מאד חשוב לו שהתסרוקת שהוא מעצב תתאים לבחורה לפי מבנה הפנים שלה. לי ולעומר היתה כימיה מטורפת אז גם היו מלא צחוקים ופיטפוטים ביום הגדול. עומר הגיע אלי הביתה כמה דקות לפני הזמן, כשחזרתי הביתה מארוחת הבוקר עם האחיות הוא כבר עמד בחוץ מחייך וחמוד וחיכה לנו. הוא השרה אוירה מרגיעה, נתן לי את האפשרות לקבל החלטות על המקום(התלבטתי בין אסוף לפזור) וביחד קיבלנו החלטה שנראתה אחר כך מעולה! אני לא יודעת לגבי מחירים כי הגעתי אליו דרך איזיווד, הרגיש לי שהמחירים טיפונת גבוהים (להשכיר קשת ב-150 שקל זה נראה לי קצת הרבה) אבל זו רק ההרגשה שלי, ולא הייתי אצל ספרים אחרים, אז אין לי כל כך פרמטר להשוואה. מצד שני עומר היה סופר בסדר, וסיכמנו שאם אני מסתפרת אצלו לפני החתונה , הוא יעשה לי הנחה על התספורת, והוא אכן עמד במילה שלו:)
סה"כ עומר הוא אדם מדהים, מקצוען אמיתי, ועשה לי תסרוקת שהחזיקה מעמד כל הערב, גם אחרי ההשתוללויות על הרחבה. אז המון תודה! ...
אהבתי: את היחס המקצועי, את ההשקעה בכל פרט ובעיקר את האישיות המקסימה של עומר! הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד