יעל פשוט מקסימה, נעימה ומקצועית!
הגעתי ליעל אחרי שחברה טובה שלי התאפרה אצל יעל ביום חתונתה והתרשתמי כמלווה מהאופן שבו היא מאפרת, מהחומרים בהם היא משתמשת, מאיותה וכמובן מהתוצאה הסופית.
הגעתי גם ליעל כי חיפשתי מישהי שתוציא אותי טבעית, עדינה ושאני יהיה עם אבל יראה בלי- וזה בדיוק מה שקיבלתי. כבר באיפור הניסיון יעל קלעה בדיוק למה שרציתי והבינה שאני מחפשת משהו עדין וטבעי ועשתה לי איפור מהממם.
ביום החתונה יעל הגיעה לסטודיו של רואי דניאל (הספר המדהים שלי) אפילו לפני הזמן שקבענו, היא עשתה איפרה את חברה שלי ולאחר מכן אותי. היא משתמשת בחומרים מעולים, שמה גם קרם לחות, סרום כבסיס ומשתמשת בחומרים איכותיים. בכל זמן האיפור יעל הייתה מקסימה, הצחיקה אותי, לא התלוננה שכל הזמן מצלמים מכל הכיוונים ושאני מדברת בזמן האיפור עם החברות. האיפור יצא מדהים בדיוק כמו שביקשתי והדגיש את הצדדים החזקים בי בלי שישימו לב בכלל.
האיפור החזיק מעולה כל הערב, לא ירד כלל ונשאר אפילו עד יום למחרת (כולל הריסים הבודדים שהודבקו ונשארו יציבים כסלע).
למי שרוצה לצאת טבעית ולא מחופשת, למי שרוצה להיות מי שהיא אבל משודרגת + אני ממליצה בחום על יעל.
יצוין עוד כי שבעלי הגיע הוא הביא איתו זר כלה ששונה ממה שהזמנתי (ראו ביקורת נפרדת ונוקבת על זר אהבה בילי) ויעל ורואי שראו שאני מבואסת מייד לקחו את הזר שהיה בסטודיו של רואי (זר שנשאר מיום צילומים לקטלוג כלות יום קודם) וסידרו לי אותו ושידרגו אותו בכדי שיהיה לי זר מושלם ואני איהיה מאושרת.
אז המון תודה ליעל ואני ממליצה עליה בחום רב!...
אהבתי: את הנועם שלה, האכפתיות והאיפור המושלם. לא אהבתי: אין דבר כזה. מחיר: 900 הערות לגבי המחיר: כולל איפור ניסיון