זו רק חוו"ד חלקית כי הייתי שם רק באיפור + תסרוקת נסיון אבל הם היו כ"כ מדהימים שפשוט הייתי חייבת לכתוב..הגעתי לדקל לתסרוקת נסיון בלי מצב רוח ועצבנית (בלי קשר לתסרוקת, כן?) ויצאתי משם מחוייכת ועם המון המון מצב רוח טוב. הרגשתי שמשקיעים בי בנסיון כאילו אני באמת מתחתנת עכשיו (והחתונה רק בעוד ארבעה חודשים!!!) הם עודדו אותי והצחיקו אותי כל הזמן, עשו בדיוק מה שביקשתי, הקדישו לי המון תשומת לב והיו פשוט מקסימים, במיוחד דקל. גם אני קראתי ביקורות לא כ"כ טובות על היחס שלהם ומאוד חששתי לסגור שם. לכן התעקשתי על איפור ותסרוקת נסיון כ"כ הרבה זמן לפני. אבל אני יכולה להגיד בלב שלם שאני מאוד שלמה עם הבחירה שלי ותודה לדקל והצוות המקסים שעשו לי את הסופ"ש!אני אעדכן גם אחרי הארוע עצמו ואני בטוחה שהתשבוחות רק יגדלו.
אז זהו... היום הגדול הגיע והכל היה מעל ומעבר לכל הציפיות. שרון עשה עבודה מדהימה על השיער שלי והאיפור של ברק היה מהמם... השיער לא זז כל הערב והמחמאות לא מפסיקות לזרום. וכמובן שגם ביום החתונה היחס היה מ ע ו ל ה... בנות- ממליצה בחום!!!...
אהבתי: הכל! עבודה מדהימה וקפדנית. איפור מושקע כמו בצילומי אפנה (לא משהו שרואים כל יום), אוירה טובה ויחס מדהים לא אהבתי: אין דבר כזה מחיר: 2,800 הערות לגבי המחיר: שיער + איפור + תוספות